5. juni 2020
Igen i år er Kandis klar til at fyre den at på scenen til efterårsfesten i Fuglebjerg-Hallen. Privatfoto
Igen i år er Kandis klar til at fyre den at på scenen til efterårsfesten i Fuglebjerg-Hallen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FIFs Venner går online: Kandis-billetter sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FIFs Venner går online: Kandis-billetter sat til salg
Næstved - 19. juni 2019 kl. 16:57
Af Mia West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Johnny Hansen og resten af Kandis er igen i år klar til at fyre den af i Fuglebjerg-Hallen. Det er støtteforeningen for Fuglebjerg IF, FIFs Venner, der traditionen tro åbner dørene til årets efterårsfest med Kandis og Butterflies.

arrow Læs også: Kandis skabte en fest på trods af ledige billetter

Det er 11. år i træk, og alt er som det plejer - næsten da. De tidligere år har Kaj Hansen stået for salget af billetter og manuelt placeret de spisende gæster ved de mange borde i Fuglebjerg-Hallen.

Som noget nyt i år skal billetter ikke bestilles via telefon med online, fortæller formand Steen Christensen.

- Vores billet-Kaj gik hen og døde midt i billetsalget sidste år, og vi skulle overtage. Han har stået for manuelt at placere alle gæster. Det er der ingen af os, der har tid eller lyst til, fortæller formanden.

- Nu er vi hoppet over på online. Vi har forsøgt at lave det så enkelt som muligt, og man kan stadigvæk have indflydelse på, hvor man vil sidde, uddyber han overfor Sjællandske.

År efter år er der udsolgt til den populære efterårsfest, som tiltrækker folk fra både nær og fjern. Der er indtil videre solgt omkring 200 billetter. FIF's Venner forventer endnu en gang fuldt hus med 600 festglade gæster.

- Det håber vi da helt klart. Det plejer at være sådan, at der er solgt knap 300 lige inden sommerferieperioden. Det kan godt være, vi mister lidt på det nye system, men vi er ganske fortrøstningsfulde, siger Steen Christensen.

Konceptet er som det plejer at være. Butterflies holder sædvanen tro gang i festen under middagen og i pauserne, når Kandis ikke spiller. Det betyder, at der er levende musik hele tiden. Og igen i år leveres maden af Madtrylleriet fra Fuglebjerg Forsamlingshus.

- Der er ikke så meget nyt. Det er fuldstændig, som det plejer, siger formanden.

Efterårsfesten finder sted lørdag den 14. september. Dørene åbnes klokken 18, og festen starter klokken 18.30 og slutter igen klokken 02.00.

Billetter til koncerten med Kandis og Butterflies kan købes via www.fifs-venner.dk.

Overskuddet fra efterårsfesten går ubeskåret til ungdomsafdelingerne i Fuglebjerg IF, som tæller både fodbold, håndbold, gymnastik, boksning og E-sport..

arrow Traditionsrig koncert med Kandis endnu ikke udsolgt
04. september 2019 kl. 18:09 Opdateret: kl. 11:21
arrow Udsolgt Kandis-koncert giver overskud til ungdommen i FIF
18. september 2018 kl. 21:08 Opdateret: kl. 14:31
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk