13. november 2019
Billetterne bliver revet væk, når Umahro Cadogan kendt fra TV2 programmerne: ?Kan man spise sig rask?? holder foresrag i Karrebæksminde. Privatfotos
gallery icon

Se billedserie

Billetterne bliver revet væk, når Umahro Cadogan kendt fra TV2 programmerne: ?Kan man spise sig rask?? holder foresrag i Karrebæksminde. Privatfotos
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ernæringsguru storsælger sit budskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ernæringsguru storsælger sit budskab
Næstved - 18. juni 2019 kl. 12:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hundredevis af mennesker lytter med på Karrebæksmindefjord, når Danmarks Ernæringsekspert nr. 1 Umahro Cadogan også kendt fra TV2 programmerne: "Kan man spise sig rask?", taler.

To gange har han været i Karrebæksminde indenfor 14 dage til udsolgte foredrag.

I løbet af aftenen får ernæringsguruen lagt en masse af de unødvendige sundhedsmyter ned, der er om mad og træning, i graven, så publikum lærer, hvad de ikke skal spilde tid på. Umahro Cadogans tilgang er, at i stedet for at fokuserer på alle de forkerte ting i ens hverdag, så skal man hellere tilføje en positiv ting i sin hverdag.

Stine Joo Kofoed, der har et pilates- og yogastudio, kan nu også kalde sig eventmager. Succesen og efterspørgslen har været så stor, at hun har besluttet at gentage succesen flere foredrag med Umahro Cadogan i efteråret. - Jeg kan se hvor stor efterspørgslen og interessen for et sundt og godt liv i balance er. Derfor ønsker jeg at bygge videre på de foredrag, der er blevet holdtsiger hun.

Til efteråret vil emnet være at komme sund og vital igennem de mørke måneder.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk