2. december 2020
Byggeskandalen med flygtningebyen er afsluttet for så vidt angår placering af ansvar. Kun én mand er gjort ansvarlig for den meget voldsomme overskridelse af budgettet. Foto: Mogens Lorentzen
Byggeskandalen med flygtningebyen er afsluttet for så vidt angår placering af ansvar. Kun én mand er gjort ansvarlig for den meget voldsomme overskridelse af budgettet. Foto: Mogens Lorentzen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Én mand får skylden for barakskandale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Én mand får skylden for barakskandale
Opdateret 16. november 2015 kl. 06:20
Næstved - 14. november 2015 kl. 06:30
Af Helle Hansen

Den politiske oprydning efter skandalen med pavillonerne til flygtningebyen i Næstved, hvor udgifterne løb fuldstændig løbsk, kostede kun tovholderens hoved.

arrow Læs også: Kom indenfor i flygtningeby til åbent hus

At flygtningebyen ved kasernen kommer til at koste cirka 12 millioner kroner i stedet for 4 millioner kroner er én mands skyld. Det er i hvert fald det signal Næstved Kommune sender ved kun at afskedige tovholderen på projektet i Center for trafik og ejendomme. Ingen andre har fået hverken mundtlige eller skriftlige advarsler som følge af den meget voldsomme overskridelse af budgettet.

I starten af juni kom det frem at flytningen og istandsættelsen af pavilloner arvet fra RUC ikke kom til at koste de godt 4 millioner kroner, som politikerne tidligere på året havde fået oplyst.

Arbejdet var sat i gang uden at indhente overslag eller tilbud fra håndværkere og uden at søge byggetilladelse, og udgifterne løb fuldstændig løbsk, uden der blev grebet ind.

arrow Byråd giver dispensation til flygtningepavilloner
22. marts 2018 kl. 06:19 Opdateret: kl. 16:29
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk