24. februar 2020
Selve byen vil være badet i et særligt lys, når Biblioteksbroen på Kulturnatten bliver omdannet til en eventyrlig troldebro hentet fra "De tre bukkebruse".
gallery icon

Se billedserie

Selve byen vil være badet i et særligt lys, når Biblioteksbroen på Kulturnatten bliver omdannet til en eventyrlig troldebro hentet fra "De tre bukkebruse".
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En aften i kulturens tegn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En aften i kulturens tegn
Opdateret 05. februar 2015 kl. 12:08
Næstved - 27. september 2011 kl. 10:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Næstved // Der er både gys, gru, musik og erotik at vælge imellem, når der er Kulturnat i Næstved fredag 7. oktober.

Fra klokken 19-24 er byen klædt i fest, farver, lys og lyd, og der bliver åbnet for en verden af sanseoplevelser, når skulpturer og silhuetter danser i ring på parkeringspladsen ved Kulturcentret, og når Stenboderne og det vestre endehus ved Sct. Peders Kirkeplads forvandles til en spillefilm i Technicolor.

I den gamle retsbygning er der krimi-aften i selskab med den tidligere drabschef Ove Dahl, krimiforfatter Anna Grue samt tv-vært og kriminalreporter Stine Bolther. De tre vil hver især tage tilskuerne med ind i en verden af mord og vold, retfærdighed og hævn, mens man på retsbygningens gange kan opleve malerier lavet af indsatte fanger. Og har man ikke fået nok af lovens lange arm, kan man deltage i et fiktivt retsmøde hos Retten i Næstved.
Musik og latter
Senere på aftenen byder Grønnegade Teater på en fræk aften med eksperimenterende burlesk, mens sangstjernen Silja giver en times gratis koncert i Ny Ridehus - i godt selskab med en række lokale opvarmningsbands.

Musikken spiller også andre steder i byen, blandt andet når Musik- og Kulturskolen giver den gas på Sct. Peders Kirkeplads.

Til dem, der gerne vil motionere lattermusklerne, er der stand-up ved Thomas Wivel og en række lokale komikere på The Beach, og der er også mulighed for at blive underholdt i Nordisk Films nye biografteater, hvor i alt 60 mennesker kan komme ind denne aften.
Børnekulturnat
Kulturnatten er også for de mindste, så på Hovedbiblioteket, i Børnekulturhuset og i Holmegaard Park kan børnene boltre sig med henholdsvis litterær skattejagt, godnatlæsning, lygtemandens værksted, bolschekogning og meget, meget mere.

- Kulturnatten en et glimrende eksempel på vores fælles vision »Mærk Næstved«. På sådan en aften kan man mærke energien og se, at vi er i stand til at omsætte idéer til virkelighed. Personligt glæder jeg mig meget til nattefesten 7. oktober, siger borgmester Carsten Rasmussen.

Du kan se programmet på www.maerknaestved.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk