20. oktober 2021
Politiet efterlyser vidner der har set en rødbrun bil med tonede ruder uden nummerplader i det sydlige Næstved torsdag omkring 8.10
Politiet efterlyser vidner der har set en rødbrun bil med tonede ruder uden nummerplader i det sydlige Næstved torsdag omkring 8.10
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterlyser vidner: 12-årig pige forsøgt bortført på åben gade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterlyser vidner: 12-årig pige forsøgt bortført på åben gade
Næstved - 07. oktober 2021 kl. 14:51
Af Rikke Bondesen

En 12-årig pige blev i morges passet op af en rødbrun bil på Orenæsvej, da hun var på vej til skole kl. 8.10. Pigen kom kørende på sin cykel da bilen holdt ind til siden og to mørkklædte personer i bilen greb fat in hende.

arrow Læs også: Over 60 personer afhørt efter skolepige blev forsøgt bortført

Det lykkedes pigen at løbe hen til Kobberbakkeskolen, afdeling Sct. Jørgen, hvor hun fortalte om oplevelsen. Skolen meldte straks hændelsen til og har talt med alle elever i 6. og 7.klasse om det der er sket.

Pigen og et par ansatte på skolen lærer blev torsdag eftermiddag hentet til afhøring hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi i Næstved. Politiet efterlyser vidner, der har set bilen eller hændelsen. Bilen beskrives som rødbrun og med tonede ruder. Den havde ikke nummerplader.

Hændelsen skete klokken 08.10 på Orenæsvej.

Tal med jeres børn

Kobberbakkeskolen har sendt besked til alle forældre til børn på afdelingerne Sct. Jørgen, Sjølund og Rønnebæk via Aula om hændelsen. Skolen opfordrer forældre til at tale med deres børn om den voldsomme hændelse, som den 12-årige har været udsat for.

- Børnene kan være utrygge og bekymrede for at skulle gå eller cykle i skole i morgen, siger skoleleder på Kobberbakkeskolen, Klaus Da Cunha.

Han beder forældrene om at fortælle deres børn hvordan de kan komme trygt i skole. Det kan være at lave aftaler om at følges med andre.

Den 12-årige pige og hendes familie er blevet tilbudt krisehjælp.

.

arrow Politiet: Nye oplysninger i sag om overfald på 12-årig pige
08. oktober 2021 kl. 10:51 Opdateret: kl. 10:51
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk