18. december 2017
Billedet er tilbage fra 2011, da Jette og Lars Rask overtog som forpagtere af Fuglebjerg Forsamlingshus. Foto: Bjørn Armbjørn
Billedet er tilbage fra 2011, da Jette og Lars Rask overtog som forpagtere af Fuglebjerg Forsamlingshus. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter syv år: Forpagtere af populært forsamlingshus stopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter syv år: Forpagtere af populært forsamlingshus stopper
Næstved - 12. oktober 2017 kl. 10:10
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved årets udgang stopper Jette og Lars Rask som forpagtere af Fuglebjerg Forsamlingshus. Efter syv år er det slut af helbredsmæssige årsager, oplyser parret på Facebook.

arrow Læs også: Prisen på fjernvarme sættes ned

- Det er en tung og svær beslutning for os begge at skulle forlade Fuglebjerg Forsamlingshus, men en nødvendig beslutning. Jettes helbred kan desværre ikke holde til det fysiske arbejde som kok. Alle, som har bestilt selskab i 2017, vil ikke mærke nogen forskel. Vi vil også afhjælpe de selskaber, som er bestilt i fremtiden, skriver de og fortsætter:

- Vi har lagt mange af vores kræfter og al vores kærlighed til huset samt til alle de dejlige mennesker, som har holdt deres fest i huset - både de sjove og de mindre sjove. Samt været samlingssted for mange af byens aktiviteter og foreninger. Vi vil gerne sige tusinde tak for den opbakning, vi har fået af byens befolkning og virksomheder, samt foreninger vi har mødt fra første dag, vi startede, og til nu.

Der arbejdes nu på at finde en løsning sammen med bestyrelsen, så forsamlingshusets drift kan fortsætte på samme måde, når Jette og Lars Rask stopper.

arrow Den historiske tavle viskes ren
06. oktober 2017 kl. 18:10 Opdateret: kl. 09:47
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk