23. marts 2019
Bevæbnet med en højtryksspuler gik to dykkere onsdag til bunds ved Græshoppebroen, der forbinder Karrebæksminde og Enø. Foto: Preben Madsen / Media Næstved.
gallery icon

Se billedserie

Bevæbnet med en højtryksspuler gik to dykkere onsdag til bunds ved Græshoppebroen, der forbinder Karrebæksminde og Enø. Foto: Preben Madsen / Media Næstved.
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dykkere spuler Græshoppebroen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dykkere spuler Græshoppebroen
Næstved - 10. oktober 2018 kl. 14:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bevæbnet med en højtryksspuler gik to dykkere onsdag til bunds ved Græshoppebroen, der forbinder Karrebæksminde og Enø.

Årsagen er, at broens betonsokler skal renses for muslinger og andet begroning. Når afrensningen er færdig, vil der blive optaget en video, der skal bruges som grundlag for en vurdering af soklernes sundhedstilstand - på den måde kan man nemlig finde ud af, om der er behov for reparationer.

Opgaven bliver varetaget af to dykkere på skift, da arbejdet kan være noget udfordrende.

Strømmen i kanalen kan nemlig nå helt op på fire knob. Samtidig kan det være svært at stå fast, for dykkeren skal også betjene en højtryksrenser med et tryk på hele 230 bar.

Heldigvis kan strømmen også være en hjælp til dykkeren, da den begroning, der bliver spulet af, hurtigt forsvinder med strømmen.

Dykkerne kan uden problemer arbejde på bunden i længere tid, da et bundt slanger, som er tilsluttet en stor servicevogn, forsyner ham med frisk luft, opvarmet havvand, der cirkulere gennem hans dragt, samt en særskilt vandforsyning til højtryksrenseren.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk