21. oktober 2020
- Vi vil gerne ned og finde årsagen til problemerne og få repareret dem, så man ikke skal symptombehandle resten af livet, siger Janni Østervig Frank (til højre), der deler lokaler med Pia Wolff-Snee-dorff i SundhedsCentret på Axeltorv i Næstved.
- Vi vil gerne ned og finde årsagen til problemerne og få repareret dem, så man ikke skal symptombehandle resten af livet, siger Janni Østervig Frank (til højre), der deler lokaler med Pia Wolff-Snee-dorff i SundhedsCentret på Axeltorv i Næstved.
Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det handler om at få det bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det handler om at få det bedre
Opdateret 05. februar 2015 kl. 12:10
Næstved - 02. marts 2010 kl. 09:49
Af Claus Rasmussen
Næstved // SundhedsCentret på Axeltorv 1 har netop fået et par nye «indbyggere«, og duoen Janni Østervig Frank og Pia Wolff-Sneedorff er klar med tilbud om både akupunktur, psykoterapi, hypnose og coaching.

- Det handler ikke kun om sygdomsbehandling, men også om at kunne få det bedre. Vi praktiserer begge to i forvejen, men det spændende er, at vi nu slår os sammen. Det betyder, at vi kender hinandens kompetencer og kan henvise til den anden, siger Janni Østervig Frank , der bliver suppleret af sin nye makker.

- Jeg kan for eksempel godt give akupunktur til en klient for at afhjælpe en fysisk gene, men hvor det så også vil være gavnligt for klienten at tale med en psykoterapeut, idet mange fysiske gener bunder i følelsesmæssige ubalancer. En anden vigtig ting er tryghed og tillid i behandlingssituationen, hvilket vi begge lægger megen vægt på, siger Pia Wolff-Sneedorff.

Hun står for akupunktur og hypnose, Janni Østervig Frank tager sig af psykoterapien, og begge er uddannet coaches og i stand til at hjælpe folk med at finde vej i livets labyrint.
arrow Læs også: En anorektikers vej ud af mørket
Fysiske og psykiske smerter
Akupunktur kan afhjælpe gener som blandt andet hovedpine, migræne, tennisalbue, hormonelle ubalancer, astma og forhøjet blodtryk, mens psykoterapien kan tackle problemer med lavt selvværd, angst, parforhold og anoreksi.

- Kort sagt smerter i livet..., siger Janni Østervig Frank, der erkender, at psykoterapien har sit navn lidt imod sig.

- Det er mere legalt at gå til lægen og sige, at man har slået sin hånd, end at erkende at man har «ondt i livet«, men en psykoterapeut er altså ikke det samme som en psykiater eller psykolog. Jeg arbejder med det vi er inderst inde, og jeg vil gerne hjælpe folk til at «se med hjertet«, som hun siger.

Heller ikke hypnose er noget at være bange for, garanterer Pia Wolff-Sneedorff, der for eksempel kan hjælpe folk til at stoppe med at ryge..

- Jeg er bare rejseleder og guide på en tur, der opleves som behagelig og afslappende - og selve den hypnotiske tilstand kan bedst sammenlignes med en dagdrømmende tilstand. Det handler om at omprogrammere «harddisken«, men det er ikke mig, der gør det, men folk selv, jeg hjælper bare, siger hun.

Der kan bestilles tid hos Pia Wolff-Sneedorff på telefon 40517441 og hos Janni Frank Østervig på telefon 22166400.
arrow Mathilde Falch vender næsten hjem
13. marts 2016 kl. 13:45 Opdateret: kl. 14:41
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk