23. september 2020
Hallooooo, er der nogen derude, som har et godt naturprojekt? Kommunen har taget kikkerten frem og leder efter en værdig prismodtager. Foto: Anna C. Møhl
Hallooooo, er der nogen derude, som har et godt naturprojekt? Kommunen har taget kikkerten frem og leder efter en værdig prismodtager. Foto: Anna C. Møhl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der skal sættes pris på naturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der skal sættes pris på naturen
Næstved - 14. maj 2020 kl. 09:05
Af Anna C. Møhl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Corona har om ikke andet, så åbnet manges øjne for, at naturen ligger lige derude og byder på en masse oplevelser. Naturoplevelser er der masser af i Næstved Kommune. Og det skal markeres.

arrow Læs også: Højteknologisk skraldeforsøg: Dit affald gemmer sig langt nede under jorden
Naturens Dag

Næstved Kommune uddeler på Naturens Dag den 13. september en miljø- og naturpris til nogen, der gør noget ekstra godt for naturen. Det kan være en landmand, der gør en særlig indsats for miljøet eller måske en gruppe, der samler skrald, når de går tur i skoven. Det kan ligeså vel være en børnehave, som bruger naturen på en særlige måde. Altså, nogen, som gør en ekstra indsats og som kan inspirere andre.

- Der er mange ildsjæle, som gør en ekstra indsats for naturen og miljøet i vores kommune - store som små. Det vil vi gerne hædre med den nye Miljø- og Naturpris. Jeg glæder mig til at se de forhåbentligt mange spændende forslag til vindere af prisen, siger borgmester Carsten Rasmussen (S).

Flere muligheder

Prisen tildeles en organisation, forening, klub, virksomhed eller person, der har formået at integrere respekten for miljø og natur i sin virksomhed eller gerning - eller på anden vis har gjort en særlig indsats for miljøet og naturen i Næstved Kommune. Prisen kan både tildeles for en mangeårig indsats eller for en specifik aktivitet eller et event.

Indstil kandidat

Vinderen vælges af et bedømmelsesudvalg, der ledes af borgmesteren. Vinderen modtager omtale og en gave med tilknytning til Næstved Kommune. For at indstille en kandidat, skal man sende en mail til natur@naestved.dk og fortælle, hvorfor netop de fortjener prisen.

Deadline for forslag til vindere er 1. juni.

arrow Skovsvin blev afsløret af sit helt eget affald
27. juni 2020 kl. 13:10 Opdateret: kl. 13:06
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk