19. oktober 2021
Poul Otto Hansen foreslår, at der bliver indført gratis psykologhjælp til de borgere,  der bliver chikaneret af Næstved Kommune. Foto: Robert Andersen
Poul Otto Hansen foreslår, at der bliver indført gratis psykologhjælp til de borgere, der bliver chikaneret af Næstved Kommune. Foto: Robert Andersen
Foto: False
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Psykologhjælp til borger udsat for kommunal chikane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Debat: Psykologhjælp til borger udsat for kommunal chikane
Næstved - 14. oktober 2021 kl. 09:19
Af Poul Otto Hansen, Kalbygaard, Kalbygårdsvej 2, Kalbyris

Politikker chikane er i øjeblikket meget omtalt, men hvad med borgerne? Der er selvfølgelig ingen hverken politiker eller borger, der skal udsættes for chikane eller trusler. Desværre kender jeg til flere sager i Næstved kommune, hvor borgere udsættes for meget grov chikane.

arrow Læs også: Byrådspolitikere spiser sig varme i chilier

Når en borger klager til kommunen over en fejl, skal borgeren ikke forvente et retvisende svar, såfremt der er tale om en reel fejl. Kommunen starter et papirtyranni af bortforklaringer, vildledninger og usandheder, der aldrig slutter, og som har til hensigt at køre borgeren træt. Har borgeren mod på at inddrage en klagemyndighed starter vennetjenesterne, hvor kommunen fremsender urigtige og irrelevante oplysninger til klagemyndigheden.

Borgeren har efter forvaltningsloven krav på at få en afgørelse med henvisning til de retsregler, i henhold til hvilke afgørelsen er truffet. Det er ganske ukendt for kommunens ledelse, selv om det er et lovkrav. Uden henvisning til gældende retsregler kan sagerne ikke afsluttes.

Den siddende borgmester løser ikke borgernes problemer. Han skaber flere og vil end ikke mødes med borgerne. Skal borgernes retssikkerhed sikres, kræver det et systemskifte, en borgmester der prioriterer ordentlighed, og som vil sikre, at kommunen lever op til god adfærd i det offentlige.

En borgmester, der er borgernes borgmester og ikke embedsværkets borgmester. Så vil der formentlig heller ikke være brug for psykologhjælp.

arrow Ballade om »Bebudelsen«
14. oktober 2021 kl. 04:42 Opdateret: kl. 06:23
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk