16. oktober 2019
Rasmus Nøhr samlede sidste år 10.000 besøgende da Danmark Dejligst gæstede Karrebæksminde. I år gentages succesen. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Rasmus Nøhr samlede sidste år 10.000 besøgende da Danmark Dejligst gæstede Karrebæksminde. I år gentages succesen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmark Dejligst vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmark Dejligst vender tilbage
Næstved - 11. juli 2019 kl. 11:23
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med 10.000 besøgende sidste år blev havefesten »Danmark Dejligst« i Karrebæksminde en kæmpe publikumssucces for Rasmus Nøhr og hans medbragte musikere.

arrow Læs også: Støttekoncert med Zididada i kirken

I år gentages succesen og det bliver endnu engang campingpladsen De Hvide Svaner, der danner rammen om havefesten. Rasmus Nøhr har i år allieret sig med festorkesteret Zididada samt en stribe andre bands til den 10 timer lange fest, hvor der også er kræmmermarked, brandbiler med skum og helstegt pattegris, når tonerne slippes løs fredag den 19. juli.

- Danmark Dejligst Karrebæksminde vil gerne skabe en dag, hvor der er plads til alle. Det gælder den enlige mor eller far, som måske ikke har råd tll at tage på ferie med børnene. Det gælder borgere fra lokalområdet, som gerne vil have en hyggelig dag sammen, samt turister der besøger vores område, siger formand Heidi Thybo Mørkeberg.

Det hele begyndte i 2016, hvor Karrebæk Idrætsforening inviterede til gratis havefest på Stejlepladsen med et deltagerantal omkring 2.500 gæster.

I 2017 valgte Karrebæk IF så at indgå samarbejde med De Hvide Svaner. Her voksede besøgstallet til cirka 6.000 - og sidste år blev der altså sat publikumsrekord med 10.000 besøgende.

Konceptet bag Danmark Dejligst består i at der er gratis adgang for alle til koncertområdet, men at mad og drikke skal købes på stedet. Lokale foreninger og klubber hjælper med opstilling og underholdning og står for salg af fødevarer. Overskuddet bliver delt mellem organisationerne og de optrædende kunstnere. Danmark Dejligst Karrebæksminde støtter også Julemærkehjemmet i Skælskør og har inviteret alle børnene med til festen.

Festen begynder kl. 10 og slutter med fyrværkeri kl. 22.15, hvis altså ikke der er udstedt afbrændingsforbud.

Hovednavnene Rasmus Nøhr og Zididada går på scenen kl. 19.30 og 21.00.

arrow En ildsjæl med masser af krudt i
09. september 2019 kl. 07:51 Opdateret: kl. 09:53
arrow Se billeder: Sol og sommer i ferieparadiset
26. juli 2019 kl. 08:32 Opdateret: kl. 13:02
arrow Billedserie: Danmarks dejligste havefest
20. juli 2019 kl. 14:03 Opdateret: kl. 17:08
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk