24. juli 2019
Under rundvisningen på Herlufsholm fik ambassadør Jarl Frijs-Madsen lejlighed til at se nærmere på sin gamle skole. Fra venstre: Flemming Zachariasen, Jarl Frijs-Madsen, Henning Jensen og Niels Koefoed. Foto: Sophus Zarrs Soelberg
gallery icon

Se billedserie

Under rundvisningen på Herlufsholm fik ambassadør Jarl Frijs-Madsen lejlighed til at se nærmere på sin gamle skole. Fra venstre: Flemming Zachariasen, Jarl Frijs-Madsen, Henning Jensen og Niels Koefoed. Foto: Sophus Zarrs Soelberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Da ambassadøren kom til byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Da ambassadøren kom til byen
Næstved - 22. september 2018 kl. 20:31
Af Sophus Zarrs Soelberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gruppen slentrer roligt hen over lyskrydset og når til de grønne arealer, der i gamle dage var reserveret til tennisbaner. Tennisbanerne er i dag blevet flyttet væk fra skolens hovedområde, hvor de stadig lå, dengang Jarl Frijs-Madsen hver morgen cyklede gennem Herlufsholmskoven iført sin skoleuniform.

arrow Læs også: Kendt kostskole hitter med guidede ture

- Hov, hvor er tennisbanerne, udbryder ambassadøren, der forlod skolen i 1983.

Omkring ham står en mindre forsamling, der blandt andre tæller tidligere borgmester Henning Jensen, der i dag er bestyrelsesformand for Foreningen Norden, Rektor på Herlufsholm, Flemming Zachariasen, og nuværende borgmester Carsten Rasmussen (S). I løbet af en time skal gruppen nå at se, så meget de kan af Herlufholms næsten 1050 hektarer.

I spidsen for rundvisningen går kostskoleleder Niels Koefoed, der gennem 35 år har sat sit præg på den historiske skole. For ambassadør Jarl Frijs-Madsen er rundvisningen en kærkommen mulighed for at se nærmere på udviklingen af sin gamle skole.

- Jeg elsker altid at komme tilbage og se skolen-. Jeg har så mange gode minder herfra, så det er dejligt at se, hvordan skolen udvikler sig. Det er virkelig blevet en moderne skole, som Næstved kan være stolt af, siger han.

Læs mere om ambassadørens besøg i Næstved i lørdagens udgave af Sjællandske

arrow Turistforening får nej til flere penge
18. oktober 2018 kl. 13:04 Opdateret: kl. 10:31
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk