24. februar 2020
Michael Perch (tv.), Kasper Nordskilde, Michael Wittrock, Nicolai Elmkvist Johansen, Victoria Laursen og Emil Blicher er alle med i DSUs bestyrelse.
Michael Perch (tv.), Kasper Nordskilde, Michael Wittrock, Nicolai Elmkvist Johansen, Victoria Laursen og Emil Blicher er alle med i DSUs bestyrelse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DSU skifter formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DSU skifter formand
Næstved - 25. august 2019 kl. 19:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, DSU, i Næstved har fået ny formand.

Kasper Holmstrand erstattes af den 22-årige studerende, Nicolai Elmkvist Johansen. Skiftet kommer, da Kasper Holmstrand skal studere i Aalborg, og derfor flytter vestpå.

Det er anden gang, at Nicolai Elmkvist Johansen skal stå i spidsen for de unge socialdemokrater.

- Jeg glæder mig til at gå i gang med min anden omgang som formand for denne fantastiske forening. Sidste gang havde jeg ikke så meget erfaring, men den har jeg nu, og den erfaring glæder jeg mig til at bruge i arbejdet på at gøre DSU Næstved større, stærkere og mere indflydelsesrigt, siger Nicolai Elmkvist Johansen.

Den nye bestyrelse består foruden Nicolai Elmkvist Johansen som formand også af Michael Wittrock som næstformand, Victoria Laursen som kasserer, Emil Blicher og Kasper Nordskilde som bestyrelsesmedlemmer, og Nanna Blak og Michael Perch som bestyrelsessuppleanter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk