31. maj 2020
Genåbningen af Netto i Mogenstrup er udsat på ubestemt tid. Foto: Esben Thoby
Genåbningen af Netto i Mogenstrup er udsat på ubestemt tid. Foto: Esben Thoby
Foto: Per Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona udskyder åbning af ny Netto

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona udskyder åbning af ny Netto
Næstved - 22. marts 2020 kl. 15:45
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tilbudsavisen var sendt ud med stærke tilbud og festlige trut fra Nettos Jazzorkester torsdag den 26. marts - den dag Netto i Mogenstrup igen skulle slå dørene op til en ny og moderniseret indkøbsoplevelse.

arrow Læs også: Netto genåbner efter påske

Men med så meget andet her i verden kommer corona-krisen på tværs af planerne og åbningen af den nye Netto er nu udsat på ubestemt tid

- Desværre var vores bureau og produktionen af Netto-reklamen nået for langt til, at vi kunne stoppe den. Men vi håber på snart at kunne byde vores kunder velkommen i en ny flot og moderne Netto-butik i Mogenstrup", meddeler HR-manager i Salling Group, Martin Kaare Thorsen.

Ikke kun i Mogenstrup

Det er ikke kun i Mogenstrup, at Danmarks største dagligvarekæde har måtte aflyse åbningsfesten. Ti planlagte butiksåbninger landet rundt er udsat på ubestemt tid, bl.a. i Greve og Fredensborg.

Den nye Netto-butik i Mogenstrup er en del af et nyt butikskoncept, som Netto selv kalder Version 3,0. Det er butikker med ny indretning, nye farver og et særligt fokus på frugt og grønt og nemme måltider.

Netto slog sig ned i Mogenstrup i marts 2009.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk