31. maj 2020
En lang række campingpladser - blandt andre De Hvide Svaner - holder trods corona-krise åbent med myndighedernes velsignelse. Foto: Kim Palm
En lang række campingpladser - blandt andre De Hvide Svaner - holder trods corona-krise åbent med myndighedernes velsignelse. Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Campingpladser må fortsat holde åbent trods corona-krisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Campingpladser må fortsat holde åbent trods corona-krisen
Næstved - 25. marts 2020 kl. 04:43
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvom statsminister Mette Frederiksen (S) har sendt en klar opfordring til danskerne om at blive hjemme i påsken, så vil der stadig være liv i forteltet på en lang række campingpladser.

arrow Læs også: Britta og Peter på camping: Her er langt mellem naboerne

Såvel Sundhedsstyrelsen som politiet har nemlig godkendt, at campingpladser og feriecentre kan holde åbent - dog med en lang række restriktioner til følge. Det glæder de sig over på De Hvide Svaner i Karrebæksminde, hvor campingpladsen åbnede for fastliggere den 5. marts.

- Vi har modtaget læssevis af afbestillinger, men vi holder åbent og vi følger myndighedernes instrukser og har lukket ned for køkken, boldbaner, legepladser og fællesrum, fortæller lejrchef Brian Ankær.

trods Også Enø Camping er klar med campingferie på vågeblus og åbner pladsen på fredag. Politiet har meddelt brancheorganisationen DK Camp, der tæller 230 selvstændige campingpladser landet rundt, at de godt må holde åbent, dog skal fællesrum, køkkener, legeland og badeland være lukket under corona-krisen.

arrow Jubel i vandkanten: Danmark Dejligst er reddet
22. november 2019 kl. 14:47 Opdateret: kl. 08:49
arrow Campingbranchen kalder gratis p-plads for offentlig opgavetyveri
12. september 2019 kl. 19:08 Opdateret: kl. 10:36
arrow De Hvide Svaner udvider med 30 nye campinghytter
12. juli 2019 kl. 13:50 Opdateret: kl. 10:04
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk