2. december 2020
En lang række campingpladser - blandt andre De Hvide Svaner - holder trods corona-krise åbent med myndighedernes velsignelse. Foto: Kim Palm
En lang række campingpladser - blandt andre De Hvide Svaner - holder trods corona-krise åbent med myndighedernes velsignelse. Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Campingpladser må fortsat holde åbent trods corona-krisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Campingpladser må fortsat holde åbent trods corona-krisen
Næstved - 25. marts 2020 kl. 04:43
Af Kim Palm

Selvom statsminister Mette Frederiksen (S) har sendt en klar opfordring til danskerne om at blive hjemme i påsken, så vil der stadig være liv i forteltet på en lang række campingpladser.

arrow Læs også: Campingplads går efter den sjældne stjerne nummer fire

Såvel Sundhedsstyrelsen som politiet har nemlig godkendt, at campingpladser og feriecentre kan holde åbent - dog med en lang række restriktioner til følge. Det glæder de sig over på De Hvide Svaner i Karrebæksminde, hvor campingpladsen åbnede for fastliggere den 5. marts.

- Vi har modtaget læssevis af afbestillinger, men vi holder åbent og vi følger myndighedernes instrukser og har lukket ned for køkken, boldbaner, legepladser og fællesrum, fortæller lejrchef Brian Ankær.

trods Også Enø Camping er klar med campingferie på vågeblus og åbner pladsen på fredag. Politiet har meddelt brancheorganisationen DK Camp, der tæller 230 selvstændige campingpladser landet rundt, at de godt må holde åbent, dog skal fællesrum, køkkener, legeland og badeland være lukket under corona-krisen.

arrow Britta og Peter på camping: Her er langt mellem naboerne
25. marts 2020 kl. 16:40 Opdateret: kl. 10:42
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk