23. maj 2019
Byportalerne.dk står blandt andet bag siden www.dit-naestved.dk.
Byportalerne.dk står blandt andet bag siden www.dit-naestved.dk.
Foto: Bente Johannessen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byportalerne og Sjællandske Medier indleder samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byportalerne og Sjællandske Medier indleder samarbejde
Næstved - 16. august 2018 kl. 08:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved: Byportalerne.dk ApS, der driver byportaler i 17 byer - blandt andre Næstved, Slagelse, Roskilde, Køge, Holbæk, Kalundborg, Sorø og Ringsted - udvider den 1. september ejerkredsen, så den for 50 procents vedkommende omfatter den nuværende familie og for de 50 procents vedkommende som noget nyt Sjællandske Medier A/S.

Selskabet Byportalerne.dk ApS har hjemsted i Sorø.

- Driften fortsætter uændret. Jeg forestår sammen med faste medarbejdere og freelancemedarbejdere redigeringen, driften og salget til byportalerne. Dette vil fortsat ske i tæt samarbejde med vore mange partnere i de enkelte byer. Vi ønsker at styrke samarbejdet med vore partnere i de enkelte byer, siger Byportalernes direktør og daglige leder, Signe Dahl Lumholt.

Hun fortsætter: - Vi ser bedre muligheder for en fortsat udvikling af byportalerne, når det kan ske i samarbejde med det lokale og regionale mediehus, Sjællandske Medier. Derfor har vi indledt forhandlinger med Sjællandske Medier A/S om et 50% medejerskab, og derfor er vi nu blevet enige.

Sjællandske Mediers chefredaktør, Torben Dalby Larsen, siger, at Sjællandske Medier A/S går ind som medejer og samarbejdspartner med glæde. Der er i lokal sammenhæng behov både for et lokalt nyhedssite, hvor Sjællandske Medier tilbyder sn.dk, der er præget af stor fremgang, og for det servicetilbud, som Byportalerne giver, og som mange benytter. Vi ser byportalerne.dk som et betydende element i vort samlede lokale medietilbud.

Han understreger, at byportalernes drift fortsætter uændret, men at det tilbud, som Byportalerne giver kommercielt, også bliver blandt de tilbud, Sjællandske Mediers salgsafdelinger kan give.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk