14. oktober 2019
Fuglebjerg Selvejende Byggevirksomhed er ved at opføre 20 nye familieboliger på Dalsgårdsvej. De er alle udlejet. Boligerne her bliver klar til indflytning den 1. oktober.
gallery icon

Se billedserie

Fuglebjerg Selvejende Byggevirksomhed er ved at opføre 20 nye familieboliger på Dalsgårdsvej. De er alle udlejet. Boligerne her bliver klar til indflytning den 1. oktober.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byggeri af boliger forsinket: Lejerne genhuses i pavilloner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byggeri af boliger forsinket: Lejerne genhuses i pavilloner
Næstved - 31. august 2018 kl. 07:30
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fuglebjerg Selvejende Byggevirksomhed bygger 20 nye familieboliger på Dalsgårdsvej, men byggeriet bliver ikke klar til tiden, og lejerne skal bo i beboelsespavilloner, til boligerne er klar.

arrow Læs også: Konkurs hos hovedentreprenør kan blive dyr for lokalt boligselskab

De nye familieboliger i Fuglebjerg skulle efter planen stå færdige senest den 30. september i år med indflytning den 1. oktober. Det kommer ikke til at ske.

Entreprenøren er kommet bagud med byggeriet, fortæller forretningsfører hos Fuglebjerg Selvejende Byggeviksomhed (FSB), Flemming Carlson.

Det betyder, at seks ud af de i alt 20 boliger ikke bliver færdige til tiden.

- Der er tre huse, der ikke bliver færdige. Først i uge 30 fik vi at vide, de ikke kunne nå at blive færdige. Det er smadder ærgerligt, men vi kan ikke gøre noget ved det, fortæller Flemming Carlson til Sjællandske.

Det er Daurehøj Erhvervsbyg fra Tuse ved Holbæk, som står for selve byggeriet af de 20 familieboliger, der opføres som 10 dobbelthuse.

Ifølge entreprenøren har hedebølgen, der ramte landet i løbet af sommeren, medvirket til, at byggeriet nu er blevet yderligere forsinket.

- Der har været en del udfordringer. Det har regnet meget i efteråret, hvor de var ved at drukne. Og så blev det for varmt. Man kan ikke støbe, når det er for varmt, forklarer Flemming Carlson og fortsætter:

Der har været rift om at få fingrene i de 20 familieboliger, som alle er udlejet. Lejerne har ifølge forretningsføreren opsagt deres andre lejemål og var klar til at flytte ind i de nybyggede boliger pr. 1. oktober. Nu står flere af dem uden tag over hovedet.

Tirsdag aften holdt FSB og entreprenøren derfor infomøde, hvor alle lejere var indbudt.

- Det ser ud til, vi har fundet en løsning. Lejerne er blevet orienteret. Vi hjælper dem og får dem genhuset i beboelsespavilloner på pladsen. Der er forståelse for det, og ingen var oppe i det røde felt, siger Flemming Carlson og fortsætter:

- Det er entreprenøren, der hænger på regningen, og det er dem, der må betale, konstaterer han.

arrow Stort lokalt byggefirma indgiver konkursbegæring
03. december 2018 kl. 12:54 Opdateret: kl. 11:01
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk