15. maj 2021
To mænd blev onsdag ved Retten i Næstved varetægtsfængslet efter et brutalt overfald på en 26-årig mand i Birkehegnet. Arkivfoto
To mænd blev onsdag ved Retten i Næstved varetægtsfængslet efter et brutalt overfald på en 26-årig mand i Birkehegnet. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bøller i Birkehegnet brugte baseballbat: Sigtet for overfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bøller i Birkehegnet brugte baseballbat: Sigtet for overfald
Næstved - 21. januar 2021 kl. 11:00
Af Kim Palm

De slog og slog og efterlod en 26-årig mand blødende på parkeringspladsen og med blødninger i hjernen.

arrow Læs også: Tredje mand fængslet i sag om grov vold med baseballbat

To mænd blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for vold af særlig rå og farlig karakter.

Ifølge sigtelsen overfaldt de to sigtede - to danske mænd på 28 og 35 år - tirsdag aften en 26-årig mand med et baseballbat af aluminium. Overfaldet fandt sted i fuld offentlighed på en parkeringsplads i Birkehegnet. De to mænd er sigtet for at have gennembanket den 26-årige, og da han ville flygte over til sin mors lejlighed, blev han overfaldet endnu engang - og kaldt stikkersvin. Derfor blev de også sigtet for vidnetrusler.

Strid om penge

Overfaldet var tilsyneladende en strid om penge. De to er begge fra Næstved og blev anholdt natten til onsdag. Den 28-årige er desuden sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, fordi han havde 3,4 gram kokain på sig ved anholdelsen.

De to mænd var ifølge øjenvidner i Birkehegnet sammen med en tredje medgerningsmand, der fortsat er på fri fod. Derfor begærede anklagefuldmægtig Annemarie Nissen dørene lukket for pressen, så de tre ikke kunne afstemme deres forklaringer.

Begge nægtede sig skyldige og påberåbte sig rutinerede forsvarsadvokater i stedet for de to beskikkede. De to mænd blev onsdag varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk