18. december 2018
Ud over tre nye sange var alle de velkendte fra 1979 selvfølgelig også med. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Ud over tre nye sange var alle de velkendte fra 1979 selvfølgelig også med. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie og video: Bølle-Bob begejstrede Arenaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie og video: Bølle-Bob begejstrede Arenaen
Næstved - 18. oktober 2017 kl. 07:00
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En halvfyldt Arena lyder måske temmelig sløjt, men i tilfældet »Bølle-Bob & Smukke Sally« tirsdag eftermiddag var det en stor succes. Halvt fyldt var nemlig lig med udsolgt til familiemusicalen, hvor der var plads til 1500 publikummer.

arrow Læs også: Smukke Sally scorer hovedrolle

De kunne opleve en helt ny historie skrevet af Bølle-Bobs skaber, Gunnar Geertsen, der også havde skrevet tre nye sange til lejligheden. Den ene, en gospel-inspireret hyldest til tv, var meget sigende for temaet: Den nærmest guddommelige dyrkelse af mediet er blevet for meget.

Personificeringen heraf er Valde Underbid; den velsagtens mest lykkelige person i den lille by, hvor Bølle-Bob og de andre børn bor - og han har selv valgt ikke at eje et tv!

Det var Keld Heick, der kunne opleves i rollen, og han glædede sig efterfølgende over et veloverstået show:

- Det lykkedes mig heldigvis at lære teksten til min sang, og alt gik, som det skulle. Igen må jeg også rose den store mængde af lokale talenter i Næstved, sagde han til Sjællandske.

Hovedparten af de medvirkende var elever fra Talentskolen, som fik lov at føle suset ved at danse og synge for mange mennesker i Arenaen.

- Det var en mulighed, der opstod, efter skemaet for skoleåret var lagt. Men det var så stor en chance og erfaring for de unge, at vi selvfølgelig skulle være med, forklarede afdelingsleder for scenekunst Kristian Studsgaard, der også modtog blomster på scenen, idet han havde stået for musicalens koreografi.

Familiemusicalen varede over to timer og blev taget vel imod af både de børn og voksne, som Sjællandske talte med bagefter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk