23. november 2020
En af restriktionerne går ud på, at kun et enkelt selskab ad gangen må prøve Svend Svingarm. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

En af restriktionerne går ud på, at kun et enkelt selskab ad gangen må prøve Svend Svingarm. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie fra BonBon-Land: Tilfredshed med åbning - men håber meget på corona-lempelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie fra BonBon-Land: Tilfredshed med åbning - men håber meget på corona-lempelser
Opdateret 19. juni 2020 kl. 21:13
Næstved - 19. juni 2020 kl. 21:06
Af Esben Thoby

Vejret var næsten, som det plejer, når BonBon-Land åbner - nemlig dårligt - men derudover var meget anderledes på første dag i forlystelsesparken fredag. Åbningen lå helt usædvanligt på en hverdag, og der var ikke særlig mange mennesker - under 1000 - hvilket normalt ikke ville glæde konstitueret direktør Lars Fahlmann. Men det gjorde det i år.

arrow Læs også: Ny direktør i forlystelsespark: Investeringer står øverst på listen

- Det var helt bevidst, at vi åbnede på en hverdag, så vi kunne teste med knap så mange gæster, hvordan det fungerer med retningslinjerne. Det er gået rigtig godt, konstaterer han.

Der var ingen køer at spore i forlystelsesparken, selvom der kan gå noget længere tid mellem hver tur, da mange af forlystelserne skal sprittes af jævnligt. Det, håber Lars Fahlmann, vil ændre sig snarest muligt.

- Vi håber rigtig meget på, at coronarestriktionerne bliver lempet, ellers bliver køerne simpelthen for lange, og så bliver det en lang sommer. Vi synes også, at det ville være retfærdigt, for når man kan gå i fitnesscenter, så kan man vel også sidde i en rutsjebane, siger han.

Nedsat kapacitet

Det er BonBon-Lands brancheforening, FFD, der forhandler på vegne af alle forlystelsesparker, og Lars Fahlmann er optimistisk omkring resultatet. Han satser på lempelser og meget gerne inden uge 28.

- Vi har jo et håb om, at rigtig mange danskere vil besøge os, fordi så mange vælger at bliver hjemme i deres ferie. Nu skal vi have fortalt historien om, at langt det meste faktisk er åbent, bare med nedsat kapacitet, for rigtig mange tror, vi ikke må åbne alting, siger han.

»Hvaaaad«

Nogle af dem, der godt er klar over, at det meste faktisk er åbnet i BonBon-Land, er Ditte Lukowski Knudsen og hendes søn, niårige Victor. Han havde på et målebånd talt ned til åbningen og klippet af hver eneste dag siden 1. juni.

- Og da jeg vågnede i morges, tænkte jeg, at det var fredag, så jeg skulle jo i skole. Men så sagde min mor, at vi skulle i BonBon-Land i dag, og så var jeg bare sådan: »Hvaaaad«, sagde den glade dreng.

BonBon-Land har i år ansat flere medarbejdere til udelukkende at spritte forlystelserne af. »Spritterholdet« består af seks til syv mand hver eneste dag.

arrow BonBon-Land forventer en hæderlig sæson
16. juli 2020 kl. 19:10 Opdateret: kl. 10:12
arrow BonBon-åbning med Svend Svingarm og vilde rutsjebaner
29. maj 2020 kl. 08:58 Opdateret: kl. 08:37
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk