17. september 2019
Der er dyb koncentration hos 6-årige Sally. Hun var meget nervøs, inden hun tog sig mod til at klatre. Det blev til hele otte ture på banen ved den røde stige. Fotos:  Mia Than West
gallery icon

Se billedserie

Der er dyb koncentration hos 6-årige Sally. Hun var meget nervøs, inden hun tog sig mod til at klatre. Det blev til hele otte ture på banen ved den røde stige. Fotos: Mia Than West
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie - en anderledes skoledag i Klatrecentralen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie - en anderledes skoledag i Klatrecentralen
Næstved - 19. marts 2019 kl. 14:44
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev samarbejdet på tværs af alder, og der var både bævrende knæ og store smil, da elever fra Karrebæksminde Privatskole i sidste uge var forbi Klatrecentralen på Maglemølle i Næstved.

Privatskolen gør meget ud af at tage ud af huset, og skolens omkring 40 elever får ofte undervisning andre steder end på skolen. Torsdag stod i klatringens tegn, hvor elever og lærere besøgte Klatrecentralen.

- Vi har ikke så mange idrætsfaciliteter på skolen, så jeg tænkte, hvad kan vi gøre for at komme ud og røre os sammen både store og små, fortæller lærer på skolen, Trine Carøe, der fik idéen til den anderledes idrætsdag.

- Man skal ikke bare tage på tur for at tage på tur. Det skal også give mening, og det skal være noget, både de store og små elever skal kunne være med til, forklarer hun til Sjællandske.

Klatrecentralen på Maglemølle åbnede den 23. august 2018. Det er ægteparret Martin og Susanne Toft Nielsen, der har lejet den tidligere kraftcentral på Maglemølle i foreløbig fem år.

De kom lidt skidt fra start, og den ellers planlagte åbning blev udskudt på grund af manglende sikkerhedsgodkendelse. Nu er de i fuld gang.

- Vi synes egentlig, det går godt. Men der er rigtig mange, der slet ikke ved, vi er her. Det er stadig meget nyt, siger Susanne Toft Nielsen og fortæller, at især fødselsdage er blevet et hit.

- Fødselsdage er det primære. Dem har vi mange af. Vi vil gerne have flere virksomheder og noget mere teambuilding. Vi vil også gerne have flere skoleklasser, uddyber hun.

Derfor har Klatrecentralen i samarbejde med Åben Skole i Næstved Kommune for nylig lavet et tilbud, hvor skoleklasser (højst 30 klatrende) i kommunen kan komme og klatre i hverdagene to timer mellem klokken 9 og 15 for 1000 kroner.

Der er åben i Klatrecentralen på Maglemølle mandag og torsdag fra klokken 16-18 og i weekender fra klokken 12-16.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk