18. januar 2019
1500 glade børn lyttede til Ulla Abdullas Cocobongoband. Foto: Esben Thoby
gallery icon

Se billedserie

1500 glade børn lyttede til Ulla Abdullas Cocobongoband. Foto: Esben Thoby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder og video: 1500 børn festede til festivalåbning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder og video: 1500 børn festede til festivalåbning
Næstved - 14. maj 2018 kl. 13:12
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Næstved er der hvert år i uge 20 Børnekulturfestival, og det er blevet en fin tradition, at det hele skydes i gang på Lave Ridebane i Grønnegades Kaserne Kulturcenter. I år var mere end 1500 børn samlet til en fest i strålende solskin.

arrow Læs også: Video: Næssi bliver aldrig gammel

Som vanligt var den grønne drage Næssi i centrum, godt bakket op af Ulla Abdulla og hendes Cocobongoband. Sidstnævnte voldte borgmester Carsten Rasmussen (S) store udtaleproblemer, da han bød velkommen på scenen.

Undertitlen på årets festival er »Let som en leg«, og et gennemgående tema for festivalens mange aktiviteter er cirkler: luftballoner, cykelhjul, cirkeldans, vandmænd, prikker og så videre.

Cirkler kan findes utallige steder, hvilket også viser sig tydeligt i de forskellige festivalsaktiviteter; cirkeldans, cirkler på Rønnebæksholm, historier om cykler og pandekager og workshoppen »Lav din egen luftballon« er blandt andet på programmet.

Cirkeltemaet fortsættes ligeledes i en af Børnekulturfestivalens helt specielle oplevelser. Man kan nemlig helt ekstraordinært møde selveste skaberen bag den ikoniske børnebogsfigur Cykelmyggen Egon, Flemming Quist Møller.

Børnekulturfestivalen 2018 bliver større end nogensinde før. For første gang bliver den udvidet med en hel ekstra dag, nemlig lørdag den 19. maj.

Mellem klokken 10 og 13 bydes der velkommen til familielørdag, hvor der vil være en masse forskellige aktiviteter for børn i alderen 0-12 år og ikke mindst deres forældre og bedsteforældre.

Festivalen fortsætter på fuld drøn hele ugen, og det fulde program kan ses på www.naessi.dk.

arrow Næssi lancerer musikklub
26. august 2017 kl. 15:31 Opdateret: kl. 21:59

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk