24. november 2020
- Det er mega sjovt og et privilegium at få muligheden for at lave sådan et projekt, siger musiker, opfinder og multikunstner Joel Illerhag, som har skabt og er ved at installere den næste særudstilling på Holmegaard Værk. Foto: Jørgen C. Jørgensen
- Det er mega sjovt og et privilegium at få muligheden for at lave sådan et projekt, siger musiker, opfinder og multikunstner Joel Illerhag, som har skabt og er ved at installere den næste særudstilling på Holmegaard Værk. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Artist Talk på Holmegaard Værk med Joel Illerhag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Artist Talk på Holmegaard Værk med Joel Illerhag
Næstved - 28. september 2020 kl. 14:15
Af Helle Hansen

I aften er det muligt at få et smugkig på den nye særudstilling Sound of Glass og blive klogere på kunsteren Joel Illerhags tanker bag værket, når Holmegaard Værk inviterer til artist talk klokken klokken 19 til 21.

arrow Læs også: Halloween på Holmegaard

Her vil Joel Illerhag fortælle om baggrund, passion, inspirationer, processer og transition fra musiker til kunstner. Hør blandt andet om livet som musiker og om, hvordan han byggede unika-intrumentet 'The Swedish Harp Bass'.

Artist Talken vil være modereret af den internationalt anerkendte komponist og kurator på værket, Thomas Agergaard, og vil foregå som en interviewsituation mellem de to parter i cirka en time, hvorefter det vil være muligt at opleve værket på egen hånd og få en uformel snak med både Illerhag og Agergaard efterfølgende.

Unikke musiske installationsværker

Joel Illerhag er født i 1985, og er uddannet kontrabassist fra Rytmisk Musikkonservatorium. I 2011 bliver Illerhag kåret som vinder af en international jazz-konkurrence i Spanien, og i 2018 var han bassist på udgivelsen »5 go Adventuring again«, der samme år blev kåret til årets danske jazz-udgivelse. De senere år har Illerhag kombineret sin musikalske forståelse og baggrund med kompetencer inden for 3D-design og -print, maskinteknik og programmering, hvilket har gjort ham i stand til at skabe unikke musiske installationsværker, der blandt andet har været udstillet på Lanterne Festival og Click Festival.

Billetter til arrangementet kan købes på Holmegaard Værks hjemmeside.

arrow Se billeder: En magisk skov på glasværket
26. september 2020 kl. 19:41 Opdateret: kl. 15:34
arrow Mr. Holmegaard hædret som Danmarks frivillige fodboldhelt
26. september 2020 kl. 13:00 Opdateret: kl. 15:03
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk