17. december 2018
- Det er det hele værd, siger de lidt trætte arrangører Kimmie Saxe og Mikkel Juncker, da de er halvt igennem deres første udgave af Phoenix Netparty.
gallery icon

Se billedserie

- Det er det hele værd, siger de lidt trætte arrangører Kimmie Saxe og Mikkel Juncker, da de er halvt igennem deres første udgave af Phoenix Netparty.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anderledes halfest i Fladså

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anderledes halfest i Fladså
Opdateret 09. april 2018 kl. 09:03
Næstved - 08. april 2018 kl. 21:34
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udenfor er det endelig blevet forår, men inde i Fladså Hallen i Mogenstrup var det ikke solen men lysende farver i tastaturer og vandkølede harddiske, som man lagde mærke til.

arrow Læs også: Gratis undervisning i E-sport

For første gang i nyere tid var der nemlig arrangeret et LAN-party i lokalområdet her i weekenden. 128 havde tilmeldt sig, men på intet tidspunkt sad alle gamerne ved skærmene på samme tid, da mange ind imellem lige tog en lille lur eller holdt skærmpause ude i caféen, hvor der var run på de hjemmelavede parisertoast. Ellers var det mest colaer og chipsposer, der stod på bordene.

Hen på eftermiddagen lørdag ligger der nogle enkelte og sover på luftmadrasser ude langs væggene, og en sover med hovedet hvilende på armene foran skærmen.

- De er jo ikke kommet for at sove, og det bliver ikke til mange timers søvn sådan en weekend. siger Kimmie Saxe på 20 år, som har arrangeret Phoenix Netparty sammen med kæresten, 21-årige Mikkel Juncker. De er selv Counter Strike spillere og har netop deltaget i Copenhagen Games (i eSport, red.) i Bella Centeret med mange flere deltagere, men de synes alligevel, det er rigtig sjovt at arrangere et lokalt LAN-party og gentager det gerne igen til næste år.

arrow Kom så drenge - godt nyt til gamere
22. februar 2018 kl. 13:51 Opdateret: kl. 09:23

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk