22. marts 2019
Allan Lund Peters skulle have været på Bostedet Lundebo, men blev alligevel flyttet til Socialpædagogisk Center på Troensevej i Næstved. Efterfølgende kom han så til Lundebo. Billedet er fra opholdet på Troensevej i 2017. Privatfoto
Allan Lund Peters skulle have været på Bostedet Lundebo, men blev alligevel flyttet til Socialpædagogisk Center på Troensevej i Næstved. Efterfølgende kom han så til Lundebo. Billedet er fra opholdet på Troensevej i 2017. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Allan bliver aldrig Allan igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allan bliver aldrig Allan igen
Næstved - 15. februar 2018 kl. 08:07
Af Robert Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De lytter ikke. Det er noget juks. Familien er helt nedslidt, og der er ingen hjælp.

arrow Læs også: Majken giver ikke op: Ny klage til Ombudsmanden

Det siger Majken Lund Peters.
Hun har kæmpet i over et år med Region Sjælland og Næstved Kommune. Hun har flere gange henvendt sig til Næstveds borgmester Carsten Rasmussen (S) uden noget resultat.

- Han svarer ikke, siger hun.
Den historie kunne man læse i Sjællandske onsdag.

Hun mener, at fejl og sendrægtighed er skyld i, at hendes mand nu er så hjerneskadet, at han aldrig kommer hjem igen. Han vil for altid være en fremmed, de vil besøge på Bostedet Lundebo.

- Han skal jo have et liv, men Allan kommer aldrig hjem, siger hun.

Allan Lund Peters bliver aldrig Allan Lund Peters igen.

I februar 2017 fik Allan Lund Peters en hjerneblødning, og efterfølgende blev han ramt af en lang række komplikationer, som Sjællandske fortalte i juli 2017. Han blev ramt af hjernebetændelse, psykoser og svær depression.

Majken Lund Peters har siden kæmpet med Slagelse Sygehus, Region Sjælland og Næstved Kommune. Hun mener, at han er blevet fejlbehandlet igennem hele forløbet. Slagelse Sygehus har tidligere afvist, at der skete fejl på sygehuset.

I dag bor Allan Lund Peters på Bostedet Lundebo i Dianalund. Han har stort set mistet sin korttidshukommelse. Familien kan godt tale med ham, men han glemmer det hurtigt igen. Han er selv overbevist om, at han ikke fejler noget.

Allan Lund Peters har været kastebold i det behandlersystem, der er til, for de af os der har størst behov. Han er endt i ingenmandsland - et sted mellem psykiatrien og neurologien - hvor ingen enten ikke kan eller vil tage ansvar, mener hans kone.

Læs hele historien om Allan Lund Peters i torsdagens Sjællandske, eller få adgang til vores e-avis via linket https://sn.dk/e-avis.

arrow Næstved Kommune bliver sat på plads af Ankestyrelsen
15. februar 2018 kl. 08:39 Opdateret: kl. 08:39
arrow Svar fra borgmesteren: Vil se på ny og bedre svarprocedure
14. februar 2018 kl. 11:06 Opdateret: kl. 10:32
arrow Majken klagede over helt tavs borgmester
14. februar 2018 kl. 11:06 Opdateret: kl. 10:32

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk