24. oktober 2021
Kim Dambæk inviterer til kursusrække i drømmetydning.
gallery icon

Se billedserie

Kim Dambæk inviterer til kursusrække i drømmetydning.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aftener i drømmeverdenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aftener i drømmeverdenen
Opdateret 05. februar 2015 kl. 11:56
Næstved - 12. november 2013 kl. 10:44

Størlinge // Psykoterapeuten Kim Dambæk inviterer nu for anden gang til at deltage i et drømmegruppe kursus i naturskønne omgivelser i »Drømmehytten« ved Størlinge Skov nær Everdrup, hvor han bor.

Det er 10 aftener i drømmenes verden med kig på ressourcer.

- Drømme indeholder, ligesom eventyr, mange symboler og tolkningsmuligheder. Forskellen mellem eventyrene og drømmene er dog at drømmene fortæller os om vores helt egen private menneskelige udvikling. Drømme handler nemlig om det som er vigtigt for os. Derfor er en kreativ dialog med sit drømmeunivers en mulighed for at få fingeren på pulsen af sine egne ressourcer, siger Kim Dambæk.

Kursusrækken starter i januar 2014 for max. seks personer, der er interesseret i at se nærmere på nattens eventyr og undersøge drømmenes symboler.

KimDambæk er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og har konsultation både på Østerbro i København og her i Sydsjælland ved Størlinge Skov, hvor han bor og arbejder med sin samlever, musik- og Gestaltterapeuten Lærke Ebbe.

For mere information om det kommende drømmekursus i 2014 kan Kim kontaktes på telefon 2360 8492 eller via hans hjemmeside: www.kimdambaek-psykoterapi.dk.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk