2. december 2020
Så er der gang i hockeymatchen på Affald Plus, der det næste års tid tester om kollegamotion giver friskere og gladere medarbejdere. Foto: Affald Plus
Så er der gang i hockeymatchen på Affald Plus, der det næste års tid tester om kollegamotion giver friskere og gladere medarbejdere. Foto: Affald Plus
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Affald Plus vil i topform: Indfører kollegamotion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Affald Plus vil i topform: Indfører kollegamotion
Næstved - 05. februar 2020 kl. 13:24
Af Kim Palm

Affald Plus hopper med på bølgen og indfører kollegamotion. Det næste års tid vil medarbejderne i det fælleskommunale affaldsselskab sammen dyrke en times kollegamotion om ugen i arbejdstiden. Formålet er at finde ud af, om motion sammen i arbejdstiden kan gøre arbejdsmiljøet endnu bedre.

arrow Læs også: Trygge penge til lokale projekter

AffaldPlus deltager i 2020 i projekt »Flere aktive arbejdspladser«, som Dansk Firmaidrætsforbund og TrygFonden står bag. Kort fortalt vil projektet forbedre den fysiske og mentale sundhed på danske arbejdspladser, og AffaldPlus skal være med til at finde ud af, hvordan det kan lykkes at få gang i kollegamotion og fastholde den. Med projektet hopper AffaldPlus nu på den motionsbølge, som har bredt sig de senere år blandt både offentlige og private virksomheder. Faktisk er det nu over 21 procent, der tilbyder motion i arbejdstiden i en eller anden form.

Erfaringer fra andre arbejdspladser viser netop, at kollegamotion er rigtig godt for sammenholdet og giver god energi til at udføre sine opgaver bagefter.

- En medarbejder der trives, løser sine opgaver bedre og med mere energi, så det vil komme både den enkelte medarbejder, kollegaskabet og kunderne til gavn", lyder det fra direktør for Affald Plus, John Kusz.

Motionen er tilrettelagt, så den passer ind i den normale drift af genbrugspladser, butikker og anlæg. Dermed kommer du ikke til at firmahockey på genbrugspladsen, da målet stadig er at servicere kunderne.

arrow Så går badesæsonen i gang: Livredderne indtager stranden
25. juni 2020 kl. 08:15 Opdateret: kl. 16:48
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk