19. oktober 2019
En dame i 90?erne har fået råd til nye støvler efter at have vundet to millioner kroner i Lotto.
En dame i 90?erne har fået råd til nye støvler efter at have vundet to millioner kroner i Lotto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældre damer vinder to millioner i Lotto

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre damer vinder to millioner i Lotto
Opdateret 20. marts 2019 kl. 10:29
Næstved - 20. marts 2019 kl. 10:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en hel familie fra Næstved Kommune, der fik glæde af to millioner skattefri Lotto-kroner for nogle uger siden.

En mor i 90'erne og hendes datter i 60'erne fangede de syv rigtige på en Lynlotto købt i Slikhjørnet i Toldbodgade i Næstved.

- Min mor jeg har spillet sammen igennem mange år. Og det var hendes kupon, der var gevinst på. Så hun ringede lørdag aften og sagde, at nu havde vi altså syv rigtige. Det har hun gjort før, hvor det ikke var rigtigt, så jeg troede først ikke på det. Og jeg ved heller ikke om, hun havde glemt at tage briller på, for hun sagde, at vi havde vundet 200.000. Og det synes jeg ikke var så meget for syv rigtige. Men det viste sig jo så også at være to millioner kroner. Det er jo helt vildt, siger datteren, der oplyser at de begge ønsker at være anonyme.

Datteren og hendes mand kørte straks ned til moderen og fik tjekket tallene på både DR og TVs tekst-TV. Og den var god nok. Alligevel nagede tvivlen stadig og de ringede ind til Danske Spils Kundecenter.

- De sagde jo, at det var os der havde vundet. Jeg sov slet ikke den nat - og hele ugen efterfølgende. Hjernen kværnede bare derudaf omkring, hvad vi pludselig havde af muligheder. Vi vil gerne hjælpe vores datter og svigersøn, der sidder hårdt i det, og samtidig vil vi også gerne selv prøve at have lidt ekstra overskud. Min mand er gået på efterløn, så det er ikke fordi vi svømmer i penge, lyder det.

Den heldige vinder fortæller, at det vigtigste for hendes mor også har været muligheden for at give pengene væk til familien.

- Selvom hun heldigvis stadig er frisk i hovedet, så ved hun også godt, at hun måske ikke når at bruge hele gevinsten selv. Men hun har aldrig haft meget at rutte med, så det betyder alt for hende, at hun nu kan give sine børnebørn en hjælpende hånd. Vi var også ude at købe støvler sammen, og hun købte et par til 1650 kr. Det har hun aldrig nogensinde prøvet før.

Ud over at pengene er blevet fordelt i familien, skal både moderens lejlighed og datterens hus have en opdatering. Derudover skal der bestilles en rejse, hvor hele familien skal med.

- Vi har to børnebørn under fem år. Sidste år var vi på en Spies-ferie, hvor de mødte maskotterne Lollo og Bernie på hotellet. Dem har de talt og drømt om lige siden. Vi synes egentlig ikke, vi havde penge til sådan en ferie igen i år, men det har vi jo nu, så de skal selvfølgelig have deres drøm opfyldt. Det betyder meget for os, at vi kan komme afsted sammen så mange generationer, siger datteren og tilføjer:

- Desuden må jeg jo indrømme, at jeg også skal ud at have opdateret min garderobe. Og så har vi bestilt et legehus til børnebørnene.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk