10. juli 2020
Chaufføren overlevede ikke kollisionen med vejtræet. Det er nu slået fast, at dette møde var dødsårsagen. Fotos: Preben Madsen/Media Næstved
gallery icon

Se billedserie

Chaufføren overlevede ikke kollisionen med vejtræet. Det er nu slået fast, at dette møde var dødsårsagen. Fotos: Preben Madsen/Media Næstved
Foto: Preben Madsen/Media Næstved
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årsag til dødsulykke endnu ukendt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årsag til dødsulykke endnu ukendt
Næstved - 19. januar 2018 kl. 11:00
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var ulykken, som var skyld i den 30-årige ukrainers død i sidste uge.

arrow Læs også: 30-årig kørte i døden - ingen ved hvorfor

Det er meldingen fra politikommissær John Andersen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi efter der har været holdt ligsyn.

Her bliver ikke tale om obduktion, da der ikke er tvivl om dødsårsagen.

I modsætning til hvad der kom frem på selve ulykkesdagen, så skete den voldsomme soloulykke ikke i et sving men på et lige stykke af Holmegaardsvej.

Det var på et stræk lige ud for Holmegaards Gods, som var afspærret i omkring fire timer efter ulykken, hvor lastbilen af endnu ukendte årsager kørte over i modsatte kørebane og ned ad en lille skrænt og direkte ind i nogle træer.

- Han fik rattet op i brystkassen ved sammenstødet med træerne, oplyser John Andersen. Brystkassen blev knust ved sammenstødet, siger han til Sjællandske.

Hvad der helt nøjagtigt er sket, vides stadig ikke, da politiet endnu ikke har hørt fra bilinspektøren, som var ude på stedet og undersøge og måle op, efter uheldet blev anmeldt torsdag for en uge siden kl. 11.14.

- Men der var ikke nogle blokeringsspor, så han er ikke bremset op for at undvige et dyr, siger John Andersen. Det regnede den dag, og rabatten var blød. Måske er han punkteret på det ene dæk? Måske er han kommet ude i rabatten med de højre hjul og har så forsøgt at rette op og er kommet for langt mod venstre?

- Han har formentlig været uopmærksom et kort øjeblik, lyder politikommissærens umiddelbare bud, da det ikke er særlig sandsynligt, at en 30-årig mand skulle få et ildebefindende. Desuden var han rimelig godt kendt i området.

Han har arbejdet i Danmark over en længere periode tilbage i 2008-2009, hvor han boede her i kommunen. Fra den tid af har han dansk cpr.nummer, så han kunne få indberettet løn og betale skat.

- Siden har han været her nogle gange og besøge venner fra den gang, som tilfældet var her, siger John Andersen. Også denne gang boede han midlertidigt sammen med blandt andet en del ukrainere på samme adresse som førhen.

Men hvorfor han kørte rundt i den lille lastbil den torsdag ved politiet endnu ikke noget om.

Der var ikke spiritus involveret.

- Han havde en promille på 0,0, oplyser John Andersen. Han efterlader sig kone og to børn samt forældre hjemme i Ukraine.

- Familien spørger, hvordan det kunne ske, for han var en dygtig chauffør, siger John Andersen, men det spørgsmål kan ingen svare på, før bilinspektørens rapport foreligger.

- Der kan gå 14 dage eller mere før vi får den, siger John Andersen.

Efter ligsynet blev ukraineren frigivet og onsdag morgen blev han hentet af familien, som kører ham hjem til Ukraine.

arrow Sygeplejerske kæmpede forgæves for at redde bilists liv
12. januar 2018 kl. 10:31 Opdateret: kl. 10:32
arrow 30-årig ukrainer døde i soloulykken
11. januar 2018 kl. 22:05 Opdateret: kl. 22:05
arrow Chauffør kørte lige ud i stedet for at dreje
11. januar 2018 kl. 15:30 Opdateret: kl. 20:17
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk