28. september 2020
Næstved Tennis Klub investerede tidligere i år i en boldmaskiner, der leverer præcise bolde til klubbens aldrende medlemmer. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Næstved Tennis Klub investerede tidligere i år i en boldmaskiner, der leverer præcise bolde til klubbens aldrende medlemmer. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent hus i tennisklubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent hus i tennisklubben
Næstved - 06. august 2020 kl. 08:30
Af Kim Palm

For alle dem, der altid har drømt om at spille tennis, er chancen der nu, når Næstved Tennis Klub slår dørene på til åbent hus lørdag den 8. august. Arrangementet løber af stabelen fra klokken 10 til 12 og bliver afholdt på klubbens anlæg på Nygårdsvej.

arrow Læs også: Årets højdespringer i dansk tennis er en lille provinsby

Til arrangementet har gæsterne mulighed for at kigge nærmere på klubbens faciliteter og selv prøve kræfter med ketcher og bold.

- Vi håber at rigtig mange har lyst til at opleve, hvor sjovt det er at spille tennis og lægger vejen forbi, siger klubformand Lisbeth Morell og uddyber:

- Modsat hvad mange måske tror, så er tennis en sport og en motionsform, hvor alle kan være med - uanset alder og niveau. Hos os er der plads til både børnefamilier, der spiller for hyggens skyld, til motionister i alle aldre og til alle dem, der bare går efter at blive udfordret hver gang.

Tennis på tilbud

For at tiltrække endnu flere til den klassiske ketchersport har klubben valgt at give gratis træning for juniorer resten af sommeren efter indmeldelse på 650 kroner, mens interesserede senior-begyndere kan blive tilknyttet Spil Tennis Nu hver onsdag fra klokken 18 til 18.30 for kun 500 kroner. Der følger også en gratis ketcher med efter indmeldelse, der koster 1.000 kroner for et vinterkontigent.

Efter flere års stagnation melder Dansk Tennis Forbund om fin fremgang i medlemstallet. Sidste år steg medlemstallet således fra 70.698 medlemmer til 72.632.

Næstved Tennis Klub er en af landets ældste klubber og kunne sidste år fejre 125 års jubilæum.

arrow Tennis går i gang igen: Kommunen åbner banerne
29. april 2020 kl. 14:00 Opdateret: kl. 10:23
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk