12. april 2021
Det lykkedes brandfolkene at stoppe flammerne, så de ikke spredte sig til øvrige dele af rækkehuset. Men den 84-åriges liv stod ikke til at redde. Foto: presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Det lykkedes brandfolkene at stoppe flammerne, så de ikke spredte sig til øvrige dele af rækkehuset. Men den 84-åriges liv stod ikke til at redde. Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 84-årig død i mistænkelig brand: Mystik om endnu en brand kun 350 meter fra huset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

84-årig død i mistænkelig brand: Mystik om endnu en brand kun 350 meter fra huset
Næstved - 10. februar 2021 kl. 14:15
Af Esben Thoby

En 84-årig kvindelig beboer i et rækkehus på Irisvænget omkom tirsdag aften, da der opstod brand i hendes bolig.

Det var forbipasserende, der klokken 19.35 opdagede, at flammer stod op fra taget, og at sort røg væltede ud omkring bygningen.

arrow Læs også: Landejendom i flammer: Beboere evakueret

Politiet undersøgte stedet med to brandefterforskere onsdag, og i dag skal de igen kigge nærmere på rækkehuset sammen med folk fra Nationalt Kriminalteknisk Center samt Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut.

- Det er stadig tidligt, og det er rigtig svært at sige noget. Men det er lidt bekymrende, at vi igen i dag (onsdag, red.) har fået en anmeldelse om en brand bare 350 meter derfra. Det lyder lidt mystisk. Det kan være tilfældigheder, men lige nu arbejder vi med alle muligheder, siger Peter Fobian Hvidberg, leder af politiets lokale efterforskning i Næstved.

Startede i udestue

På grund af omstændighederne sendte politiet onsdag hunde ud for at kigge nærmere på begge mulige gerningssteder. Den anden omtalte brand opstod klokken 9.40 onsdag. Her var der ingen tilskadekomne.

Branden på Irisvænget startede i en udestue, hvor der både er elinstallationer og varmekilder. De pårørende til den 84-årige er blevet underrettet.

arrow Sag om bilbrand endeligt afgjort
26. februar 2021 kl. 07:14 Opdateret: kl. 15:36
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk