24. november 2017
Sektor-leder, Ulla Mikkelsen, er langt fra tilfreds med skoleleder Annika Brammings beslutning om afskedigelsen af et større antal pædagogmedhjælpere på Kobberbakkeskolen afd. Sydby. Foto: Kristian Willumsen
Sektor-leder, Ulla Mikkelsen, er langt fra tilfreds med skoleleder Annika Brammings beslutning om afskedigelsen af et større antal pædagogmedhjælpere på Kobberbakkeskolen afd. Sydby. Foto: Kristian Willumsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 24 medarbejdere fyret på Kobberbakkeskolen afd. Sydby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

24 medarbejdere fyret på Kobberbakkeskolen afd. Sydby
Opdateret 20. marts 2017 kl. 15:00
Næstved - 20. marts 2017 kl. 13:46
Af Kristian Willumsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

24 pædagogmedhjælpere bliver i dag fyret fra Kobberbakkeskolen afd. Sydby. De første er allerede afskediget og har fået resten af dagen fri.

For små to uger siden fik pædagogmedhjælpere på Kobberbakkeskolens afdeling Sydby specialafdeling beskeden om, at flere ville miste deres job.

Skoleleder Annika Bramming vil ændre måden, man hidtil har drevet specialafdelingen på Sydbyskolen, og har derfor besluttet at pædagogmedhjælpere skal erstattes af pædagoger.

- Hvis vi skal leve op til kommunens målsætning om et løft af folkeskolen, mener jeg, at det er nødvendigt, sagde Annika Bramming, da Sjællandske snakkede med hende torsdag.

FOA Sydsjælland har i forbindelse med fyringerne rettet en skarp kritik mod kommunen og Annika Bramming.

De mener, at skolen har forsømt at efteruddanne deres medarbejdere, samt at skolen ikke har orienteret sig godt nok i forhold til hvilke kompetencer og uddannelsesbaggrund deres medarbejdere har.

- Det er simpelthen bare ikke godt nok, lød det fra næstformand i FOA Sydsjælland, Pia Dannielson, da avisen snakkede med hende i sidste uge.

Lederen for pædagogisk sektor ved FOA Sydsjælland, Ulla Mikkelsen, er i øjeblikket til stede ude på Sydbyskolen for at støtte sine medlemmer.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk