3. marts 2021
- Lige der! Rasmus Nøhr peger på De Hvide Svaner Camping, hvor sommerens bedste havefest skal holdes 20. juli. Han glæder sig til for tredje gang at komme tilbage til Karrebæk. Foto: Morten Aagaard.
gallery icon

Se billedserie

- Lige der! Rasmus Nøhr peger på De Hvide Svaner Camping, hvor sommerens bedste havefest skal holdes 20. juli. Han glæder sig til for tredje gang at komme tilbage til Karrebæk. Foto: Morten Aagaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En andelsbevægelse for musik og hygge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En andelsbevægelse for musik og hygge
Ugeavisen Næstved - 03. maj 2018 kl. 16:22
Af Morten Aagaard

Sejlturen på Karrebæk Fjord er ved at være en tradition, når Danmark Dejligst rejser rundt med sanger og sangskriver Rasmus Nøhr i spidsen. Det er her, sangeren møder de frivillige fra Karrebæk Idrætsforening og en 3. klasse fra skolen i Karrebæk.

- Vi vil gerne være med til at skabe rammerne om den perfekte havefest. Det mener vi kræver gratis entré, så alle kan være med. Det kræver samarbejde med de lokale ildsjæle, og ikke mindst så kræver det, at vi har det sjovt med hinanden, siger Rasmus Nøhr.

Danmark Dejligst er nemlig ikke en helt almindelig festival. Det er en havefest, der kan lade sig gøre fordi den motiverer hele egnen til at være med og bakke op om at der sker noget.

- Dengang jeg var barn og boede på Nørrebro, besluttede de voksne, at der skulle bygges en sandkasse nede i gården. Vi arbejdede på den en hel dag. Efter den dag kendte jeg alle i hele gården. Det gav et sammenhold at lave noget sammen, siger han.

Det er det samme mål, der er med Danmarks Dejligst. Lokalområderne skal samles og skabe noget sammen. Man skal lære hinanden at kende på kryds og tværs.

Der er Danmarks Dejligst på De Hvide Svaner Camping ved Karrebæksminde 20. juli.

Læs hele historien i Næstved-Bladet i denne uge.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk