24. november 2017
Tysingehave
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tysingehave officielt indviet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tysingehave officielt indviet

Onsdag eftermiddag var der inviteret gæster og dækket op til den officielle indvielse af det nye plejecenter Tysingehave

Midtsjællands Folkeblad - 02. maj 2017 kl. 10:38
Af Stina Lund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I marts måned indtog alle brugerne af dagcentret, beboerne og plejepersonalet det nye plejecenter Tysingehave, og i onsdags var det så blevet tid til den officielle indvielse hvor både Søren Kærsgaard Holbæks borgmester, Kirsten Lehmann formand for Danske Diakoners bestyrelse og Grethe beboer på plejecentret, klippede båndet og dermed officielt indviede Tysingehave.

Det hele bygger på godt samarbejde

I lyset fra forårssolen, som sendte sine flotte stråler ind af vinduerne bød Emil Tang, direktør for Danske Diakonhjem alle velkommen og slog an til at båndet skulle klippes.
Derefter var det tid til at Holbæks borgmester, Søren Kjærsgaard og Kirsten Lehmann formand for Danske Diakonhjem fik ordet og et fællestræk i deres taler var en anerkendelse og taknemlighed for det gode samarbejde der hele vejen igennem har præget processen.
Søren Kjærsgaard roste det flotte resultat og takkede alle der havde været med i projektet for det gode samarbejde.
Der er blevet udført et hårdt og solidt arbejde, der er værd at hylde udtalte Søren Kjærsgaard og fortsatte – Et moderne ældreliv kræver moderne faciliteter, men ikke alt på et plejecenter skal være splinter nyt. Beboerne har haft deres livshistorie med sig i bagagen, da de flyttede ind.
Kirsten Lehmann indledte også med ordene: - OPP står for offentligt privat partnerskab, nogle vil mene det kunne stå for omfattende problematisk papirgang, men i dette tilfælde vil jeg kalde det overordentligt problemfrit samarbejde.
Ud over at takke både KPF arkitekterne for at opfylde forventningerne til huset, og JFP og alle deres folk som stod for totalentreprisen, gik der en særlig tak til Siv Kjær Wagner der af Holbæk kommune var udpeget som tovholder på projektet.
- Siv har betydet at der har været lydhørhed for ønsker, hurtige tilbagemeldinger og aldrig har vi ventet på svar, udtalte Kirsten Lehmann.
Efter talerne var det tid til at nyde et glas og smage på lækkerier af frugt med chokolade og indbydende snacks.

Like os på facebook
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk