12. maj 2021
Sund i Lejre: fire af de ni medlemmer fra venstre: Iris Romerdahl, Nis Sørensen, Lene Bang-Jensen og Eva Christensen
Sund i Lejre: fire af de ni medlemmer fra venstre: Iris Romerdahl, Nis Sørensen, Lene Bang-Jensen og Eva Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sund i Lejre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sund i Lejre
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 10. september 2018 kl. 14:03

Den nye undergruppe under Lejre Erhvervs­forum, Sund i Lejre er en gruppe behandlere og terapeuter, facilitatorer, akupunktør - ja, mennesker, der sætter fokus på sundhed og velvære

Tekst og foto: Susanne Helmo
Lejre: De vil gerne etablere sig i et sundhedshus - den nyopstaede gruppe under Lejre Erhvervsforum, der samler en gruppe mennesker, hvis fokus er på sundhed og velvære. Gruppen kalder sig Sund i Lejre og foreløbig er der ni medlemmer, men der er plads til flere, opfordres det fra gruppen.

Gruppen startede egentlig som en enlig mands interesse for at blive til flere og på et erhvervsdatingmøde, som Lejre Erhvervsforum havde arrangeret på Gershøj kro, havde han bestilt plads og ville fortælle om sin idé.

Flere tilsluttede sig gruppen, så den i dag består af flere forskellige behandlere og sundhedsfolk foruden en psykolog fra Roskilde, der også har meldt sig ind i gruppen.

Derved er netværket stort og de ni medlemmer har mulighed for at kunne henvise til de andre på områder, hvor de ikke selv har ekspertisen.

Vigtigt at kunne sparre
Foruden at henvise til hinanden danner gruppen også grundlag for sparring. Ved møderne vendes og drejes muligheder og en del af gruppen deltager f.eks. i den kommende sundhedsmessen i Kr. Sonnerup den 6. oktober.

I gruppen, der nu har set dagens lys, er fællesnævneren en gruppe, der gerne vil fremme og støtte bedre trivsel. Således er der alt fra terapeuter til en psykolog, coach, akupunktør over til mindfulness.

At være en del af en gruppe skal gøre det nemmer at udbrede sundheden i Lejre og det sociale i at have kolleger, kan virke befordrende.

- Det kunne være rart med et sundhedshus, som kunne rumme os alle, uanset hvor meget, man benyttede huset, siger Nis Sørensen og det ville være nemt for de mennesker, der ønskede viden om os og behandlingsformer at komme inden for. Der er sundhedshuse i mange byer, slutter han.

Medlemmerne
Byens Psykolog - Ann Lorett Finch fra Roskilde, Nickie Neye, Coaching og personlig udvikling, Kinesiologi-butikken, Energimedicin for krop og sjæl ved Rikke Barbro Bendixen, Osted, Klinik for Akupunktur og Trivsel ved Eva Christensen, Hvalsø, Mentor og Coach Iris Romerdahl fra Kr. Hyllinge, Sanselig Healing ved Nis Sørensen fra Osted, ZEN Mind - Meditation ved Asger Freltoft Knudsen, Kirke Hyllinge, About now, mindfullness og MBSR-instruktør ved Lene Bang-Jensen, Allerslev, Body-relief ved Aleks Carendi, Lejre

Baggrund
Ideen med at etablere undergrupper under Lejre Erhvervsforum har sit udgangspunkt i de mange forskellige medlemmers erhverv. Der er over 200 medlemmer og foreningen er opstået efter sammenlægning af to tidligere erhvervsforeninger i Lejre.n

Tip os


mcred@sn.dk

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk