15. november 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succes med færdige middagsretter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succes med færdige middagsretter
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 08. november 2017 kl. 11:14
Af Af: Stina Lund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den Ny Slagter introducerede i starten af året færdiglavede middagsretter som alternativ til den kommunale madordning

Tølløse: Den Ny Slagter i Tølløse oplever stor interesse for deres færdiglavede middagsretter, og mærker tydeligt at der mange som er glade for at kunne vælge nem mad som også er hjemmelavet. Kunder er både travle familier og ældre borgere som ønsker et alternativ til den kommunale madordning. Fordelen er også at man kan bestille så man får leveret de færdiglavede retter. Man bestiller ugen inden og får så mandag leveret det antal middagsretter man har bestilt, nemmere kan det ikke blive. Kig ind forbi og se de lækre retter.

Mortensaften og julefrokost
Skal du have gæster til Mortens and kan du med fordel bestille menuen som take away. Så har du selv tid til at hygge med gæsterne i stedet for at skulle stå i køkkenet, og ved bestilling af minimum 6 kuverter få du menuen gratis leveret i Tølløse. Kan du derimod godt lide selv at stå for tilberedningen af anden har Den Ny Slagter lige kvalitets ænder til spotpris.

Det er stadig også tid for at få bestilt årets julefrokost og her har Den Ny Slagter deres mix selv julefrokost som sikre at du kan få sammensat lige det froksotbord du ønsker dig.

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk