24. april 2019
Koret ledes af Ida Ellegaard og Dan Hemmer.
Koret ledes af Ida Ellegaard og Dan Hemmer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stafet for Livet og TRO starter borgerkor!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stafet for Livet og TRO starter borgerkor!
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 07. august 2018 kl. 09:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stafet For Livet Borrevejle under Kræftens Bekæmpelse og TRO - økologisk kirkefestival samarbejder om borgerkor

Lejre: Når Kræftens Bekæmpelse afvikler Stafet For Livet Borrevejle og flere lokale kirker holder TRO - økologisk kirkefestival denne sensommer, er korsang en fælles del af de to arrangementers mangeartede programpunkter.

Stafet For Livet Borrevejle og TRO - økologisk kirkefestival er gået sammen om at arrangere borgerkor, hvor alle er velkomne til at være med. Eneste forudsætning for at være med, er lyst til at synge. "Med samarbejdet ønsker vi at nå så bredt ud som muligt og engagere flest muligt mennesker i de to gode sagers tjeneste. For os ligger hovedvægten på at give støtte og håb for mennesker berørt af kræft", lyder det fra Lotte Mikkelsen, formand for Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Lejre. "Det er et formål, vi som kirker støtter til fulde", supplerer Helene Wonsbek Rasmussen, sognepræst i Sæby og Gershøj og tovholder for TRO - økologisk kirkefestival, og fortsætter "vi ønsker tillige med koret at invitere til det fine fællesskab, sang kan skabe mellem mennesker, og med udgangspunkt i sangen sætte fokus på festivalens formål, at skabe glæde og opmærksomhed omkring naturen og jordens ressourcer, og give lyst til at passe på alt det, naturen giver og betyder for os som mennesker".

Samarbejdet
Samarbejdet er bygget op sådan, at korene til Stafet For Livet Borrevejle og TRO - økologisk kirkefestival har fælles repertoire, og man kan være med til at øve i det ene eller i begge kor, helt som man har lyst og tid til, ligesom man kan optræde ved begge arrangementer eller det ene af dem.

Koret, der synger til Stafet For Livet Borrevejle, øver mandagene den 13. og 20. august i Domus Felix i Lejre og ledes af Ulrik Spahn Klausen. Der vil blive serveret kaffe hver øvegang. Det er gratis at være med. Koret optræder lørdag den 25. august i løbet af eftermiddagen.

Koret til TRO - økologisk kirkefestival øver torsdagene den 16., 23. og 30. august i Lyndby kirke og ledes af Ida Ellegaard og Dan Hemmer.

Koret optræder ved TRO-festivalen fredag den 31. august, lørdag den 1. september og søndag den 2. september sammen med sangeren Sys Bjerre.

Det er gratis at være med i koret, men man betaler 30 kr. for et aftensmåltid til øvegangene. Af hensyn til bestilling af mad er tilmelding til festivalkoret nødvendig på hra@km.dk.

For yderligere informationer kontakt Helene Wonsbek Rasmussen hra@km.dk

n

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk