20. januar 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sponsorer søges!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sponsorer søges!
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 30. juli 2018 kl. 14:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sejergaardsskolen har de seneste tre år afholdt koncerter for fulde huse i Tølløse med store danske kunstnere som Søs Fenger, Zididada, Wafande, Rugsted-Kreutzfeldt og senest Hugo Helmig - nu gælder det Moon jam

Tølløse: Mere end 5000 publikummer har festet sammen på Sejergaardsskolen, under de mange koncerter og nu gælder det Moonjam.

I forbindelse med den landsdækkende Spil Dansk Uge 2018, har Sejergaardsskolen i år indgået aftale med et af 80'erne og 90'ernes største bands, Moonjam, der er i gang med et yderst succesfuldt comeback til den danske musikscene og derfor kommer til Tølløse d. 1/11.

Billetpris under 100 kr.
Skolen ønsker som sædvanlig, at så mange som mulig har råd til at komme til koncert i Tølløse, og har derfor som altid sat en virkelig lav billetpris på kun 99,- kr. Den lave billetpris er dog betinget af hjælp fra lokale sponsorer til at dække en del af udgifterne til koncerten.

Derfor opfordrer Sejergaardsskolen både private og firmaer til at tilbyde sig som sponsorer, der til gengæld får attraktive goder i form af fribilletter og forskellig promovering på fx plakater, bannere, Facebook m.v., alt efter om der tegnes et bronze-, sølv- eller guldsponsorat.

Sponsorer har allerede meldt sig

Interesserede bedes henvende sig til Sejergaardsskolens Musikskoleleder, Holger Beck, senest d. 10. august på musikskolen@sejergaardsskolen.dk eller kontakte skolen i alm. kontortid. Derefter tilsendes et helt uforpligtende sponsormateriale.

En del velvillige sponsorer har til skolens store tilfredshed allerede meldt sig for at Tølløse i fællesskab kan skabe store koncertoplevelser for alle.n

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk