25. november 2017
En veloplagt Bertel Haarder var inviteret af Venstre i Lejre til deres møde i Herthadalen. Her sammen med Line Jacobsen, spidskandidaten for Venstre. Foto: Christian Fjeldsted Andersen
gallery icon

Se billedserie

En veloplagt Bertel Haarder var inviteret af Venstre i Lejre til deres møde i Herthadalen. Her sammen med Line Jacobsen, spidskandidaten for Venstre. Foto: Christian Fjeldsted Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grundlovsdagen blev fejret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grundlovsdagen blev fejret

Der var taler, der lovpriste demokratiet og grundloven og der var taler, der mindede os om, at Danmark først og fremmest er vores

Midtsjællands Folkeblad - 13. juni 2017 kl. 09:58
Af Stina Lund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Grundlovsdag lå i forlængelse af pinsen i år, men det skortede ikke på fremmøde blandt interesserede deltagere.
I Osted havde Det radikale Venstre allieret sig med Ida Auken og Stine Bosse og det trak over 100 mennesker til.
Ida Auken talte om, at grundloven er en del af os, at vi har et dansk flag, at vi skal markere, at vi er danske og at vi skal holde fast i et tæt samarbejde i Europa.

De Konservative

I Grethe Saabyes have tog døtrene og manden imod et engageret publikum og her talte Rasmus Jarlov om det at bevare Danmark, som vores, at enhver udefra ikke bare kunne slå sig ned og forvente at blive forsørget, men at alle, der ville integrere sig var velkomne.
Rasmus Jarlov talte også om demokratiets vigtighed.

Thyra Frank hos præsten

Sognepræsten udi Kr. Såby trækker altid folk til sine arrangementer og denne dag var der både taler og orkestrer, tango og kor.
Poul Joachim, ulastelig klædt i jakkesæt og halvstøvler tog imod en veloplagt Thyra Frank og præsenterede hende som værende fra Alternativet.
Det gav selvsagt anledning til store grin, men den trinde kvinde lod sig ikke slå ud og det efterfølgende knus fra Poul Joachim Stender så da også ud til at bekomme hende overordentligt vel.
Hun talte om det tankevækkende, at et plejehjem som Lotte, hvor hun var leder, kom i medierne bevågenhed, fordi der blev udskænket rødvin eller snaps til maden.
- det skulle jo ske på alle plejehjem, sagde Thyra Frank.
- fordi folk bliver afhængige af hjælp, skal deres medbestemmelsesret ikke fratages dem, understregede hun.
Hun håbede, at hun som landets første Ældreminister ville kunne bidrage til, at ethvert plejehjem, der ønskede det, kunne lave maden på stedet og at folk, der boede der i øvrigt blev behandlet med respekt som selvstændige individer.

Venstre

Venstre afholdt deres grundlovsmøde i den smukke restaurant Herthadalen. Bertel Haarder var inviteret, men forinden holdt spidskandidaten Line Holm Jacobsen en tale, talte både om de dramatiske ting, der skete ude i verden, om at sætte lys i vinduerne den 4. maj.
Derefter remsede Line Jacosen fem nøgleord op, som vil præge Venstres politiske arbejde i fremtiden: ordentlighed, valgfrihed, nærhed, rettighed og nysgerrighed.

Like os på facebook
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk