16. december 2018
Rene Dybæk er som en fisk i vandet, siger han, hvis der kommer en Mercedes til repara­tion, men han laver alle bilmærker.
Rene Dybæk er som en fisk i vandet, siger han, hvis der kommer en Mercedes til repara­tion, men han laver alle bilmærker.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 10 års jubilæum hos Dybæk autoservice

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

10 års jubilæum hos Dybæk autoservice
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 03. april 2018 kl. 09:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På lørdag er det 10 år siden, at Rene Dybæk startede som selvstændig og i den anledning, inviterer han til åbent hus

Tekst og foto: Susanne Helmo
Hvalsø: Rene Dybæk, der tidligere har haft sit værksted i de lokaler, der i dag huser Solstrålen i Hvalsø, er udlært Mercedesmekaniker i Herlev.

På et tidspunkt faldt han over ejendommen på Tjørneager, hvor der også var et hus til, og med bankens velvilje, kunne han købe ejendommen, hvor der tidligere havde været maskinværksted. Her var også et kæmpe kontor, som Rene Dykær ville nedlægge for at få så meget plads til sit autoværksted, til lifte med kassebiler og da der var højt til loftet, var det en mulighed.

Stærk i Mercedes
Med let skjult tilfredshed, ytrer Rene Dybæk, at han er stærk i Mercedes.

- Otte ud af de 10 biler, jeg laver her, er Mercedes, fortæller han, men i øvrigt laver vi alle biler her. Lige nu er der en Volvo og en BMV i værkstedet, og heldigvis dumper der også biler ind, der skal skrues rigtigt på.

- i dag er mange biler jo styret af elektronik, hvor man måler ud og efter for at se, hvor problemet er. På ældre biler åbner man motorhjælmen, og så er mulighederne mangfoldige uden at tilslutte den udstyr.

Investeret i Mercedestester
På grund af de mange Mercedeskunder, har Rene Dykær lige investeret 50.000 kr. i en Mercedestester. Den kan opdatere og finde fejl i en Mercedesmotor og man kan næsten ikke leve uden, siger han.

Medlem af Hella-servicepartner

- grunden til, at jeg er medlem af Hella-servicepartner er, at så kommer jeg på en masse gode kurser. Tidligere var jeg ikke medlem af noget og fik ikke taget alle kurser, men i dag popper der lige en mail ind om kursus her og der, og så får man gjort det og vi lærer meget, så det er en rigtig god idé.

Lejer trailere ud
Rene Dybæk har investeret i en stor, lukket trailer, som man kan leje og hvis man ønsker at tale bil med Rene, er man velkommen på værkstedet eller til receptionen.

n

Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk