17. oktober 2019
Fodbold. Danmarksserien. Holbæk-Skjold Birkerød. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Fodbold. Danmarksserien. Holbæk-Skjold Birkerød. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Sommer, sommer og sol - Holbæk tilbage i 2. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Sommer, sommer og sol - Holbæk tilbage i 2. division
Opdateret 19. maj 2019 kl. 17:02
Lokalsport Nordvestnyt - 19. maj 2019 kl. 16:39
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Omklædningsrummet var fyldt med champagnesprøjt og fællessang, da Holbæks bedste fodboldspillere søndag sikrede sig oprykning fra danmarksserien til 2. division - med fire kampe tilbage af sæsonen.

Hjemme på SuRi Park blev modstanderne fra Skjold Birkerød besejret med 4-1, og dermed kan Holbæk ikke indhentes i toppen af tabellen. Chancen for oprykning opstod lørdag, da forfølgerne Avedøre og Karlslunde begge tabte, og holbækkerne spildte ikke chancen i søndagens kamp.

Den var kun 10 minutter gammel, da Mikkel Jensen bragte Holbæk i front, og Jensen stod også for målet til 2-0 efter en halv time. Efter pausen øgede Rasmus Suhr Petersen til 3-0, inden Niklas Toft Kristiansen reducerede for Birkerød. Få minutter før slutfløjtet scorede Mikkel Jensen for tredje gang, og så kunne oprykningsfesten så småt begynde på og foran tribunen.

- Jeg har det fantastisk. Vi sad lørdag på vores facebookgruppe og blev enige om, at »nu er det nu«. Så vi var fuldstændig oppe at køre, da vi kom i dag, og vi skulle bare have den oprykning, lød det fra midterforsvareren Emil Bjørn.