21. februar 2019
Serie 1. Holbæk United-Herfølge BK. 

Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Serie 1. Holbæk United-Herfølge BK. Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: United tabte to point i tillægstiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

United tabte to point i tillægstiden
Opdateret 09. september 2018 kl. 21:12
Lokalsport - 09. september 2018 kl. 17:43
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk United havde længe kurs mod en sejr i søndagens hjemmebanekamp mod Herfølge BK. For debutanten Mustafa Bozkurt åbnede efter tre minutter scoringen på sin første boldberøring i serie 1-kampen, og den føring holdt Holbæk United fast i indtil den ordinære spilletid var udløbet.

At opgøret nåede ud over seks minutters tillægstid hænger nok sammen med, at United-spillerne i den hektiske slutfase, hvor Herfølge pressede på for udligningen, ganske ofte faldt omkuld og måtte have assistance, mens spillet blev stoppet. Men det gjorde ikke skuffelsen over resultatet 1-1 mindre for United-spillerne, der holdt fast i føringen i 93 minutter - og kun fik lov til at spille 10 sekunder efter udligningen.

- Dommeren kunne have fløjtet kampen af fem sekunder tidligere, men vi skulle bare have sparket den bold væk. Men det er fair nok. Vi havde solgt den for uafgjort, men når de scorer i overtiden, så er det ikke bare en mavepuster, det er et slag i ansigtet, sagde Holbæk United-træner Turgay Keskin.