23. oktober 2019
Fodbold. Pokalturneringen. Undløse-Tune. Tore Babalola. Foto: Brian Jensen
gallery icon

Se billedserie

Fodbold. Pokalturneringen. Undløse-Tune. Tore Babalola. Foto: Brian Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Undløse sendt ud på straffespark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Undløse sendt ud på straffespark
Lokalsport Nordvestnyt - 07. maj 2019 kl. 22:05
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var ikke kun stor jævnbyrdighed i de 90 minutter, da Undløses serie 2-hold tirsdag havde besøg af Tune i fodboldens pokalturnering. For efter Undløses åbningsmål efter et kvarter, ved Tore Babalola Andersson, fik gæsterne - der også optræder i serie 2 - udlignet i anden halvleg, og så måtte pokalopgøret afgøres på straffespark.

Også det blev en tæt affære - som gæsterne fra Tune vandt med 8-7. Undløse-målmanden Lasse Sandholt Rude Jensen gik frem til hjemmeholdets niende straffespark, som målmandskollegaen Oliver Ring Gercymisc. Og da rollerne blev byttet om i det næste straffespark, scorede Tune-målmanden, så gæsterne kunne juble over avancement i pokalturneringen.

- Vi spillede for dårligt og traf de forkerte beslutninger. Pokalkampe er en underlig størrelse, og selv om vi ikke formåede at håndtere deres presspil, så kom de ikke frem til mange store chancer. Men vi er generelt ikke tilfreds med måden vi spiller på, sagde Undløse-træner Tommy Gottfredsen, der lod et par af de normale reservespillere få chancen fra start i pokalkampen.