24. maj 2019
Tuses kantspiller Jesper Kristoffersen slog sejren fast midt i anden halvleg mod Døllefjelde-Musse. Foto: Mie Neel
Tuses kantspiller Jesper Kristoffersen slog sejren fast midt i anden halvleg mod Døllefjelde-Musse. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tuse vandt vigtigt bundopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tuse vandt vigtigt bundopgør
Lokalsport - 20. oktober 2018 kl. 18:16
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den kortsigtede ambition er at slippe væk fra de to bundpladser, inden vinterpausen melder sig, og lørdag eftermiddag tog Tuse i bunden af sjællandsserien et vigtigt skridt i den rigtige retning, da DMI, Døllefjelde-Musse, blev slået med 2-0 i et noget vitaminfatigt bundopgør på Tuse Stadion.

Med sæsonens blot anden sejr hev Tuse-mandskabet sig over nedrykningsstregen, og med en sejr i sæsonens sidste kamp på udebane mod midterholdet fra Haslev i næste weekend, kan holdet lukke hullet op til rækkens befriende midterfelt.

Døllefjelde-Musse spillede fra start relativt ensidigt på sjællandsseriens topscorer og spydspids, Nicolai Andreasen, der dog fra start blev pakket godt ind af et sikkert spillende Tuse-forsvar.

Hjemmeholdet var generelt mest på bolden og kom da også til at par chancer i første halvleg. Men Moussa Al Moussa og Christian Nielsen havde ikke heldet med sig i første omgang.

Men små 10 minutter før pausen tog Christian Nielsen revanche, da han efter et hjørnespark og efterfølgende klumpspil kunne bringe hjemmeholdet fortjent i front.

Selv om Tuse uden at spille prangende generelt havde styr på begivenhederne, var det ved at gå galt i starten af anden halvleg, da gæsternes indskiftede Kenneth Stampe forsøgte sig, men Tuse-keeper Kasper Gettermann fandt en fremragende redning frem.

Og i midten af anden halvleg kom så den reelle afgørelse, da kantspilleren Jesper Kristoffersen fulgte godt op og hamrede en ripost fra et Christian Nielsen-skud i kassen til 2-0.

Resten af den småkedelige kamp var stort set uden chancer, bortset måske fra indskiftede Jesper Næsborgs nærgående forsøg fem minutter før slutfløjtet.