26. marts 2019
Tuse så ud til at være i kontrol, da Oliver Frederiksen, til højre, scorede til 2-0 mod Nakskov. Men Tuse måtte rejse hjem med et nederlag på 2-3. Foto: Mie Neel
Tuse så ud til at være i kontrol, da Oliver Frederiksen, til højre, scorede til 2-0 mod Nakskov. Men Tuse måtte rejse hjem med et nederlag på 2-3. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tuse smed tomålsføring på gulvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tuse smed tomålsføring på gulvet
Lokalsport - 08. september 2018 kl. 18:17
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var formentlig ikke den store feststemning på den lange tur hjem fra Nakskov, da Tuses spillere lørdag vendte hjem fra sjællandsseriekamp. Tuse tabte opgøret med 2-3 og er efter fire kampe fortsat kun noteret for et enkelt point.

Lørdagens nederlag var et af den smertefulde af slagsen. Tuse var efter første halvleg foran, efter at Yassin Ismail havde scoret sit første Tuse-mål. Efter pausen fik Oliver Frederiksen øget til 2-0 på et tidspunkt, hvor Tuse-føringen burde have været langt større. Men på 10 minutter fik Nakskov udlignet, primært på grund af et tøvende Tuse-forsvar, der ikke fik sparket bolden væk i tide. Det var også gæsternes problem, da Benjamin Hansen med få minutter tilbage scorede sejrsmålet, efter lidt klumpspil foran Tuses mål.

- Set over hele kampen var det den bedste, vi har spillet i denne sæson. Hvis den var blevet 4-0 til os, kunne ingen have sagt noget, men sådan skulle det ikke være. Den gør ondt, også på spillerne, lød det fra Tuse-træner Freddy Andersen.