27. maj 2019
Troels Hansen fra Odsherred bliver Danmarks officielle vært ved en række VM-kampe. Blandt opgaverne bliver at overrække priser til verdensstjerne efter kampene. Akkurat som han her gør med en række ungdomsspillere. Foto: Peter Andersen
Troels Hansen fra Odsherred bliver Danmarks officielle vært ved en række VM-kampe. Blandt opgaverne bliver at overrække priser til verdensstjerne efter kampene. Akkurat som han her gør med en række ungdomsspillere. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Troels er klar til verdensstjernerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Troels er klar til verdensstjernerne
Lokalsport - 04. januar 2019 kl. 13:42
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når mændenes VM i håndbold begynder i blandt andet København, hædres de bedste spillere i hver kamp. En af de sikre deltagere her er Troels Hansen fra Odsherred.

arrow Læs også: Frivillige blev væk fra VM-tjans

Formanden for Håndbold Region Øst, der også er tidligere formand for Lammefjorden, er en af de to værter, der skal sørge for en smertefri afvikling af kampene i Royal Arena i København. Det betyder blandt andet håndtering af de mange internationale håndboldledere og repræsentanter, der skal overvære kampene.

- Og så skal de to værter på skift overrække prisen for best player efter kampene, fortæller Troels Hansen, der altså kan se frem til at trykke næve med nogle af verdens bedste spillere.

Han står dog ikke i forreste række, når Danmark har spillet åbningskamp mod Chile torsdag den 10. januar. Den opgave er lagt i hænderne på Dansk Håndbold Forbunds næstformand. Men som bestyrelsesmedlem i Dansk Håndbold Forbund får Troels Hansen nok at se til. Ud over at overrække en eller to priser på hver af de i alt seks kampdage i Royal Arena, skal han være på plads i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor Danmark den 12. januar møder Tunesien. Og den 15. januar er der mødepligt for Hansen, når der er finaler i skole-håndbold i København.

Verdensmesterskaberne bliver også en stor opgave for HK Lammefjorden, hvor Troels Hansen tidligere har været formand. Lammefjorden har imponeret håndbolforbundet med afviklingen af DM for U16- og U18-spillere, og derfor har den nordvestsjællandske håndboldklub fået ansvaret for at organisere de 140 frivillige i Royal Arena.