16. oktober 2019
Serie 3-holdet Tølløse i rødt slog onsdag aften Høng fra serie 2 ud af pokalturneringen i fodbold efter straffesparkskonkurrence.
gallery icon

Se billedserie

Serie 3-holdet Tølløse i rødt slog onsdag aften Høng fra serie 2 ud af pokalturneringen i fodbold efter straffesparkskonkurrence.
Foto: Christian Dahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tølløse slog Høng ud efter straffesparkskonkurrence

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tølløse slog Høng ud efter straffesparkskonkurrence
Lokalsport Nordvestnyt - 24. april 2019 kl. 21:45
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var ikke til at se forskel på serie 2 og serie 3, da Tølløse onsdag aften slog Høng ud af pokalturneringen i fodbold.

Kampen kunne tippe begge perioder, og især i anden halvleg var det Tølløse fra serie 3, der havde bolden mest og skabte de fleste og de støørste chancer.

Men målene kneb det med. Ganske vist kom Tølløse foran 1-0 allerede i det femte minut ved Marc Sander Jensen, men blot tre minutter senere udlignede Per Petersen på en friløber på kanten af offside. Og derefter blev der ikke scoret mere.

Første halvleg var maget lige med mange høje bolde. Anden halvleg blev mere med Tølløse i førersædet, men det var småt med de store chancer. Til gengæld var der nærkampe og intensitet.

Efter 1-1 skulle holdene ud i straffesparkskonkurrence, hvor gæsterne fra Høng sparkede først. Begge hold scorede i første runde, men i anden runde brændte Valdemar Ahlquist for Tølløse, men i tredje runde var det Frederik Welander Wittenkamp Andersen, der brændte for gæsterne, og så var det igen lige. Begge hold scorede i fjerde runde, men da Søren Jensen brændte for Høng i femte runde, kunne unge Sebastian Kusk med sin scoring sende Tølløse videre til tredje runde af pokalturneringen under DBU Sjælland.

Her træder de sidste hold fra serie 2 ind sammen med en række hold fra serie 1. Der er lodtrækning til runden torsdag klokken 12.00.