20. april 2019
Midtsjællands Golfklubs kvinder i 1. division fra venstre: Mette Lerche Nielsen, Iben Thurøe, Berit Carmel og Maria Lerche Nielsen.
Midtsjællands Golfklubs kvinder i 1. division fra venstre: Mette Lerche Nielsen, Iben Thurøe, Berit Carmel og Maria Lerche Nielsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilfredshed bag grumme golftal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilfredshed bag grumme golftal
Lokalsport - 08. maj 2018 kl. 12:17
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På grund af lidt for få spillere, var forhåndsforventningerne til Midtsjællands Golfklubs debutanter i kvindernes 1. division meget små før weekendens sæsonstart i golfens holdturnering.

Og de bange anelser blev da også til ubarmhjertig virkelighed med to nederlag på de maksimale 12-0 til Køge og Hedeland.

Men bag de grumme tal i det endelige regnskab, gemmer der sig flere lige kampe, der først fandt sin afgørelse på de sidste huller, og det fandt oprykkerne trøst i.

- Selv om det kan se slemt ud at tabe med 12-0, så er det ligesom i tennissportens partier, der kan være meget tætte, selv om der ikke kommer point ud af det. Og alle fire på holdet spillede over weekenden jævnbyrdige kampe, lød det fra Midtsjællands spillende holdkaptajn, Berit Carmel.

Sammen med debutanten Iben Thurøe spillede hun mod Køge selv en tæt kamp i lørdagens foursome, som først blev afgjort på hul 16. Og i lørdagens singler spillede mor og datter, Mette Lerche Nielsen og Maria Lerche Nielsen jævnbyrdige kampe, der begge først blev afgjort på 17. og næstsidste hul.

Også i søndagen hjemmekamp i Kvanløse mod Hedeland var Iben Thurøe og Berit Carmel godt spillende i deres foursome, selv om der ikke kom point ud af strabadserne i det perfekte golfvejr. Og Maria Lerche Nielsen tabte sin single på 18. hul.

I mændenes 2. division fik Holbæk to point med hjem fra lørdagens besøg hos Odense Eventyr, der blev besejret med 10-8.

Til gengæld tabte holdet søndag med samme cifre, da sjællænderne denne gang besøgte Odense. Og efter to kampe på udebane mod relativt ukendte modstandere, erklærede holdkaptajn Ulrik Thysted sig meget tilfreds med weekendens samlede udbytte.

- Det var en flot holdpræstation, og kampen om søndagen var meget mere spændende end resultatet fortæller, sagde kaptajn Thysted..