26. maj 2019
Svebølles spillende træner, Jonas Thomsen. Foto: Anders Ole Olsen
Svebølles spillende træner, Jonas Thomsen. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Thomsens ambitioner på vågeblus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomsens ambitioner på vågeblus
Lokalsport - 03. januar 2019 kl. 11:06
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fodboldspilleren Jonas Thomsen er glad for ekstra tid til søn og kæreste, men han er ikke fri for at savne elitesport, efter han i sommers byttede anførertjansen i danmarksserien ud med rollen som spillende træner i serie 3.

- I første omgang var det tvunget. Både jeg og min kæreste er på treholdsskift, så vi har minimal tid. Jeg valgte at drosle ned, så jeg også kan hjælpe med den lille.

Sådan siger Jonas Thomsen på 27 år. Han valgte i sommers at droppe karrieren i en tidlig alder for at tage hensyn til familielivet. I dag bor han på en villavej i Kalundborg sammen med kæresten Line Larsen på 29 år og deres søn August på halvandet år i gåafstand fra Novo Nordisk, hvor både han og kæresten er ved at blive uddannet som procesoperatører.

- Resultatet blev, at jeg blev spillende træner i Svebølle sammen med Patrick Jensen. Det har fungeret rigtigt godt. Det er spændende at snuse til at være træner, mens jeg spiller videre. Det har fanget min interesse, siger den tidligere Superliga-spiller i FC Vestsjælland, der også har været udlejet spiller i HB Køge i 1. division.

Han lægger ikke skjul på, at han gerne vil højere op både som træner og spiller. Også selv om fodboldglæden er den samme.

- Det er den samme glæde. Det er stadig glæden ved at spille, ved at arbejde med faget fodbold. Selve glæden ved spillet i Superligaen, danmarksserien og serie 3 er lige stor. Det med at skulle levere på højt niveau sammen. Det er samme spilleglæde som før, siger Jonas Thomsen.

- Hvis muligheden havde været der for, at jeg kunne spille videre, så ville jeg gerne. Men virkeligheden er, som den er. Men hvis jeg får mere tid, efter vi er blevet procesoperatører, så fint, siger han.