21. november 2018
Den tidligere landsholdsangriber Mark Strudal er blevet tilknyttet Idrætsefterskolen Klintsøgaards fodboldlinje. Foto: Scanpix
Den tidligere landsholdsangriber Mark Strudal er blevet tilknyttet Idrætsefterskolen Klintsøgaards fodboldlinje. Foto: Scanpix
Foto: Torkil Adsersen/ScanpixDenmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Strudal er blevet torsdags-træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Strudal er blevet torsdags-træner
Lokalsport - 06. februar 2018 kl. 11:02
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I forvejen har de den tidligere verdensstjerne på cykel, Michael Rasmussen, i lærerstaben, og nu er endnu en tidligere og kendt sports-stjerne tilknyttet Idrætsefterskolen Klintsøgaard.

Det er den tidligere professionelle fodboldspiller Mark Strudal, der skal bruge sin læreruddannelse og sin kæmpe fodbolderfaring på efterskolens fodboldlinje, hvor han en gang om ugen skal stå i spidsen for træningen.

Den snart 50-årige tidligere landsholdsspiller med professionel fortid i blandt andet Bundesligaklubben Borussia Dortmund, stoppede sin aktive karriere i 1997, men har siden været knyttet fodbolden på forskellig vis, blandt andet som angrebstræner for ungdommen i superligaklubben FC Nordsjælland og assistenttræner i Brøndby. Han er også hyret som fodbold-kommentator på TV3 Sport.

Og i efteråret tonede han også frem på tv, da han for en kort stund stod som træner for det kvindelige fodboldlandshold under konflikten med DBU.

Nu skal han stå for torsdags-træningen på Idrætsefterskolen Klintsøgaard i Klint, hvor forstander Ib Kristensen ser frem til samarbejdet med den højt uddannede fodboldtræner.

- Vi er glade for at kunne byde velkommen til Mark Strudal. Han vil gerne holde sig i form som træner, og han kommer med en kæmpestor værktøjskasse og et inspirerende trænerhåndværk, som vil inspirere både elever og kollegaer, lover Ib Kristensen, som selv har været træner og sportschef i blandt andet Holbæk, men nu er U19-træner i Slagelse.